Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina asuvat 600 kilometrin päässä toisistaan – Töllötuomarit: "Voiko kaukosuhde toimia?"

Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina elävät kaukosuhteessa ja tekevät vuorotyötä – Töllötuomarit: "Milloin he oikein ehtivät nähdä?" 1:08
Katso videolta, mitä mieltä Töllötuomarit ovat parin kaukosuhteesta ja sen onnistumisen edellytyksistä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Matti ja Pauliina ovat yhä yhdessä. Pariskunnan välillä on kuitenkin 600 kilometrin välimatka. 

Vantaalla asuva Matti ja Oulussa asuva Pauliina päättivät kauden pareista ainoina jatkaa avioliittoaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kauden päätösjakso nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 2.1. Jaksossa osallistujat kertoivat, mitä tapahtui pian kuvausten päätyttyä. 

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kertovat uusimmassa jaksossaan, mitä pareille kuuluu nyt, kun kuvauksista on lähes puoli vuotta. 

Pareista Matti ja Pauliina ovat edelleen yhdessä. Pari elää tällä hetkellä kaukosuhteessa ja heidän välillään on 600 kilometrin välimatka, vaikka Matilla onkin kirjat Oulussa. Töllötuomarit puntaroivat, voiko suhde kestää välimatkan ja sen, että he ovat eri aikoina töissä. 

– Nyt syksyn aikana Matti on käynyt paljon Oulussa Pauliinan luona, kun taas Pauliina ei ole ehtinyt niin paljon käymään Matin luona Vantaalla. Mutta he eivät stressaa tulevaa, Katja Lintunen kertoo. 

– No hyvä, koska meillä oli ongelmia saada heitä edes yhteishaastatteluun, sillä heillä on niin erilaiset aikataulut. Matti tekee paljon myös iltavuoroja ja Pauliina on puolestaan päivätyössä. Mietin, että milloin he oikein ehtivät näkemään, Utula pohtii. 

– Mutta kyllä minä uskon, että silloin, kun suhteessa on tarpeeksi tunnetta mukana, niin kyllä se etäsuhdekin silloin toimii. Tärkeintä on, että on sitä tahtoa, Utula sanoo.  

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt?  MTV Katsomossa!

Mitä Ensitreffit-osallistujille kuuluu nyt? 16:46

Katso myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat tuoreet kuulumisensa. Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaisin klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat