Asiantuntijoiden reaktio Ensitreffit-parin eroon hämmensi Töllötuomarit: "Miten kukaan voi enää kyseenalaistaa?"

Tämä hetki kiinnitti Töllötuomarien huomion Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Miten kukaan voi enää kyseenalaistaa” 6:48
Töllötuomarit kiinnittivät huomionsa asiantuntijoihin, kun Julia ja Waltteri kertoivat eroavansa.

Julia ja Waltteri eivät jatkaneet suhdettaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Yksi erityinen hetki kiinnitti Töllötuomareiden huomion, kun pari ilmoitti eroavansa. 

Julia ja Waltteri päätyivät eroamaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kiinnittivät jaksossa huomionsa asiantuntijoiden reaktioon, kun aviopari ilmoitti heille erostaan.

Olen hämilläni, en tästä Julian ja Waltterin päätöksestä, vaan asiantuntijoiden kommenteista, Lintunen ihmettelee.

Heillä on mennyt koko kausi huonosti, niin miten kukaan enää voi kyseenalaistaa tämän parin päätöstä? Utula jatkaa.

Julian ja Waltterin suhde ei ottanut koskaan tuulta alleen ja jo kauden aikana he jatkoivat tutustumista ainoastaan kaverilinjalla. 

Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen asiantuntijoilta tällaisen reaktion. Julialla ja Waltterilla ei synkannut, vaikka asiantuntijatkin tekivät parhaansa. Jos pari ei koe kemiaa keskenään, niin kukaan ei voi sille yhtään mitään, Utula sanoo.

Julia ja Waltteri kertovat yllä olevalla videolla, miten he kokivat asiantuntijoiden kommentit.

Katso Töllötuomareiden erikoisjakso:

Töllötuomarit puivat Ensitreffit-parien päätökset 20:15

Katso Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat, mitä päätösten taustalla todella tapahtui! Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaisin klo 21.55!

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ensi tiistaina 2.1. klo 21.00. Silloin selviää, mitä tapahtui kuvausten jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat