Aleksin ja Riian suhteesta selvisi yksityiskohtia Ensitreffit-eron jälkeen – Töllötuomarit ärsyyntyivät: "Meitä on huijattu"

Ensitreffit-parin suhteesta selvisi yksityiskohtia – Töllötuomarit ärsyyntyivät: ”Meitä on huijattu” 7:40
Aleksi ja Riia kertoivat haastattelussa suhteestaan yksityiskohtia, joita ei ole näytetty katsojille.

Aleksi ja Riia eivät jatkaneet avioliittoaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Riia ja Aleksi päätyivät lopulta siihen, etteivät jatka yhteistä matkaa avioparina ohjelman jälkeen. Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula hämmentyivät kaksikon elekielestä, kun he kertoivat päätöksestään asiantuntijoille.

Dramaattinen musiikki soi herkän kohtauksen taustalla ja pari istui lähekkäin halaillen, kun he täräyttivät eroavansa avioparina.

En ole aikaisemmin nähnyt tällaista eroa tässä ohjelmassa, Lintunen aloittaa.

En minäkään. Viimeiseen asti ollaan ihan sylikkäin ja lähekkäin, sitten yhtäkkiä ilmoitetaan, että me emme halua luopua toisistamme, mutta erotaan, Utula jatkaa.

Töllötuomarit ovat miettineet, miksi ohjelmassa ei ole näytetty erityisesti Riian ja Aleksin kohdalla riitojen ja konfliktien todellisia syitä. Pari kertoi Utulan haastattelussa, että tiettyjä asioita ei näytetty televisiossa, koska ne olivat niin henkilökohtaisia.

Riia kertoo yllä olevalla videolla avoimesti, että hänelle ei syntynyt riittävän voimaikkaita tunteita Aleksia kohtaan. Riia olisi halunnut suhteessa enemmän omaa aikaa, kun taas Aleksi kaipasi enemmän yhteistä aikaa.

Paria viime viikolla jututtanut toimittaja Katri Utula kertoo Töllötuomareissa pariskunnan haastattelusta. 

Riia myönsi sen, että he eivät keskustelleet asioista tarpeeksi. Riia sanoi, että olisi pitänyt kertoa enemmän näistä heti, kun häntä alkaa ärsyttää tai ahdistaa. Riia myös toivoi, että Aleksi olisi kertonut suoremmin, kun hänessä joku asia vaivaa, Utula kertoo. 

Riia alkoi tuntea jo puolessa välissä kautta, että romanttisia tunteita ei ole.

Ihanasti he loppuun asti niin sanotusti yrittivät, mutta onhan meitä katsojia selkeästi huijattu. Meille ei ole kerrottu sitä, että Riialle on puolivälissä tullut se fiilis, että tästä ei ole tullut mitään. Nyt meille on annettu ymmärtää, että tästä voisi tullakin. 

Yllä olevalla videolla nähdään pätkä Aleksin ja Riian yhteishaastattelusta sekä Töllötuomarit summaavat parin yhteistä matkaa.

Katso Töllötuomareiden koko jakso:

Töllötuomarit puivat Ensitreffit-parien päätökset 20:15

Töllötuomarit MTV Katsomossa klo 21.50.

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ensi tiistaina 2.1. klo 21.00. Silloin selviää, mitä tapahtui kuvausten jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat