Mainos

Ennen naiset eivät kiinnostuneet minusta – miksi saan nyt heiltä seksiehdotuksia? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Koulussa tytöt eivät osoittaneet minkäänlaista mielenkiintoa minuun. Nyt, 30 vuotta myöhemmin, olen lähes kaikkien fb-kaveri ja saan baarissa seksiehdotuksia heiltä. He juttelevat, hymyilevät ja moikkaavat, jotkut jopa huokaavat samalla, kun moikkaavat, ja katsovat silmiin. Kehonkieli on ihaileva. Mistä moinen mielipidemuutos mahtaa johtua?" kyselee nimimerkki Jussi 45.

Näin naisraati vastasi

”Miehet ovat kuin viini, paranevat vanhetessaan. Kouluaikojen pikkupojasta kasvaa helposti charmantti, seksikäs mies. Ota tarjoukset vastaan, äläkä valita!”
– 31, sinkku

"Nuorena tyttönä (oletan, että kouluajalla viittaat esimerkiksi yläasteeseen) tytöillä on tietyt kriteerit, jotka ovat usein todella pinnalliset. Itse esimerkiksi pidin vain pitkätukkaisista pojista. Myöhemmin nämä kriteerit höllentyvät, kun ihminen kasvaa ja tajuaa, että kumppanissa on muukin tärkeää kuin se tukka."
– 31, parisuhteessa​​​​​​​

"Jussi, olet taitanut komistua iän myötä. Usein ikä tuo miehille karismaa ja tyylitajua. Mies saattaa kypsyä puoleensavetäväksi yksilöksi hitaammin kuin nainen. Voi myös olla, että olet nykyään sellaisessa asemassa/työssä, että tuo status vetoaa kyseisiin naisiin. Tai sitten he ovat keski-iän kriisissä ja heitä kiehtoo ajatus nuoruudesta tutun koulukaverin kanssa hurvittelusta.

Toisaalta kannattaa huomioida, että seksiehdotusten saaminen baarissa ei välttämättä sinänsä kerro ylivertaisuudestasi, vaan ihan vain siitä, että ollaan kännissä, ja baarissa, ja sekoillaan. Joskus ehdotus saatetaan jopa tehdä henkilölle, josta ajatellaan, että tuolta ainakin irtoaa (vaikka eihän kukaan kenenkään omasta mielestä täysin vastenmielisen kanssa hyppää sänkyyn).

Ja sitten sellainenkin juttu, että juttelu, hymyily, moikkaaminen ja silmiin katsominen ei välttämättä ole mitään himokasta ihailua, vaan ihan peruskäytöstapoja."
– 29, naimisissa

"Noilla taustoilla on hyvin vaikea tulkita tilannetta, mutta usein käy niin, että miehet komistuvat vanhetessaan. Ja hyvin useinhan on niin, että kouluaikoina tyttöjä saattoivat kiinnostaa kovikset enemmän, ja jos olit kiltimpi, niin ehkä se puoli vetoaa nyt vanhemmalla iällä puolestaan, ja naisetkin ovat tämän tajunneet."
– 30, naimisissa


 

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.