Ennen kauden alkua Teemu Pukkia sorsinut asiantuntija käänsi täysin kelkkansa – "Nostan hattua hänelle"

BBC:n jalkapalloasiantuntijana toimiva entinen Norwich-hyökkääjä Chris Sutton myöntää olleensa väärässä Teemu Pukin suhteen.

Sutton kritisoi ennen kauden alkua Norwichia siitä, kun he hankkivat Pukin riveihinsä. Kritiikin taustalla oli Pukin epäonnistuminen Celticin riveissä, jossa suomalaistähti ei saanut peliään kulkemaan.

– Ennen kauden alkua sanoin, miksi he oikein hankkivat Pukin. Hän oli painajaismainen Skotlannissa, Sutton toteaa BBC:lle.

– Näin hänen pelaamistaan paljon Celticissä, mutta ollakseni reilu häntä kohtaan, myös minulla oli pelaajana joukkue, jossa asiat eivät vain ottaneet sujuakseen.

Pukki on todistanut kuitenkin Suttonin kritiikin aiheettomaksi upeilla otteillaan. Suomalaishyökkääjän 28 täysosumaa ovat hiljentäneet kovimmatkin kritisoijat lopullisesti. Suttonin mukaan Valioliigaan nousseen Norwichin pelityyli on sopinut Pukille mainiosti.

– Tämä on näyttänyt, että se pelaaja oli koko ajan siellä, mutta en vain nähnyt hänen nousevan korkeuksiin. Norwichissa hän on ollut keskipisteenä, hän on ollut todella tehokas.

– Nostan hattua Pukille. Olin väärässä, Sutton myöntää rehdisti. 

Lue myös:

    Uusimmat