Norwich-kapteenilta odottamaton paljastus väleistään Teemu Pukkiin – "Hän vihasi minua"

Norwichin kapteeni Grant Hanleyn mukaan hän ei tullut aluksi toimeen seuran suomalaishyökkääjä Teemu Pukin kanssa.

Pukki saapui Norwichin riveihin kesällä 2018 ilmaissiirrolla. Suomalaistähti löysi heti yhteisen sävelen joukkuetovereidensa kanssa kentällä, mutta kemiat eivät aluksi toimineet aivan yhtä hyvin kentän ulkopuolella. Norwichin kapteeni Grant Hanleyn mukaan Pukki vihasi häntä Norwichin alkuaikoina.

– Hän tuli kesällä, ja hän vihasi minua jouluun asti, koska härnäsin häntä. Sitten menimme jouluaterialle ja olemme olleet parhaita kamuja siitä lähtien. Se on hyvä, että hän nauttii oluesta poikien kanssa, Hanley naureskelee Dafabetin videolla.

Hanley keskusteli Pukista hänen entisen seuratoverinsa Celtic-kippari Scott Brownin kanssa. Rauhallinen ja hiljainen Pukki on pukukopissa pidetty persoona.

– Luulen, että hänestä pidetään, koska hän ei vain välitä mitä muut hänestä ajattelevat. Hän vain tulee paikalle, istuu ja pelaa Candy Crushia, menee treeneihin, käy suihkussa ja lähtee kotiin, Hanley kertoo.

Myös Pukin otteet viheriöllä saavat syystäkin tunnustusta. Hanley hehkuttaa maalintekotaitojen lisäksi suomalaisen työmoraalia ja asennetta.

– Hän ei ole koskaan loukkaantunut. Hän ei ikinä ole fysiohuoneessa. Hän vain jatkaa pelaamista. Hän on myös yllättävän nopea. Hän ei saa tarpeeksi tunnustusta siitä, Hanley kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat