Teemu Pukin ympärillä kuohui kesällä, paljastaa nyt lähtöaikeensa – "On ajateltava, mikä on parasta itselle"

5:20
Teemu Pukki halusi lähteä kesällä Norwichista.

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on puhunut ensimmäistä kertaa kesäisistä haluistaan vaihtaa maisemaa.

Pukki nousi otsikoihin kesällä, kun hänen agenttinsa Teemu Turunen kertoi MTV Urheilulle suomalaishyökkääjän haluavan lähteä seurasta. Siirto ei kuitenkaan koskaan toteutunut, ja Pukki jäi Norwichiin.

Suomalaistähti otti ensimmäistä kertaa kantaa kesän siirtokeskusteluun Pink Unin haastattelussa. Pukki myöntää halunneensa lähteä Norwichista.

– On ajateltava, mikä on parasta itselle. Minusta tuntui, että pelasin riittävän hyvin pysyäkseni Valioliigassa. Siirtoa ei kuitenkaan tapahtunut. Yksikään seura ei tehnyt sellaista tarjousta, joka olisi kelvannut Norwichille, Pukki kertoo Pink Unille.

Usein vastaavanlaisissa tilanteissa muualle pyrkivä pelaaja on saattanut vaikuttaa seuransa päätökseen protestoimalla ja jättämällä esimerkiksi harjoituksia väliin, jotta seurasiirto toteutuisi. Turunen vakuutti jo kesällä, ettei Pukin kohdalla tarvitse pelätä vastaavaa.

Pukki on agenttinsa kanssa täysin samoilla linjoilla.

– Minusta agenttini sanoi sen hyvin. Kunnioitan sopimustani, enkä luo mitään ongelmia. Tietysti minä tunsin haluavani yrittää jotain muuta, mutta se ei toteutunut. Keskittymiseni on nyt täysin täällä, Pukki vakuuttaa.

Pukki korostaa, etteivät hänen siirtohalunsa johtuneet siitä, että hän olisi ollut tyytymätön elämäänsä Norwichissa, vaan hän vain halusi pelata mahdollisimman korkealla tasolla.

– Olen aina rakastanut olla täällä, ja olen pelannut täällä urani parasta jalkapalloa, joten nautin täällä pelaamisesta. Nyt keskityn vain tähän kauteen. Se mitä kauden jälkeen tapahtuu, tapahtukoon. Yritän vain päästä takaisin Valioliigaan Norwichin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja