Englantilaisseuran toimitusjohtajalta koskettava ele masennusta sairastavalle kannattajalleen: "Toimistoni ovi on aina auki sinulle"

Englannin League Onessa pelaavan Barnsleyn toimitusjohtaja Gauthier Ganaye lähetti masennuksesta kärsivälle kannattajalleen Chrisille kirjeen, jossa oli koskettava viesti. 

Ranskalainen Ganaye on sarjan historian nuorin toimitusjohtaja ja hänen lähettämä kirje on kerännyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. 

Kannattaja-Chris kirjoitti kirjeestä julkaistuun kuvaan, että kyseessä on maailman paras jalkapalloseura. 

Ganaye oli kirjeen mukaan huomannut sosiaalisessa mediassa, että Chrisillä on ollut vaikeaa viime aikoina ja toivoo, että tilanne paranee mahdollisimman nopeasti. 

– Olet ollut joukkueen kannattaja monia vuosia, joten haluamme sinun tietävän, että jos tarvitset vastapalvelusta, olemme kuulolla, Ganaye kirjoittaa. 

– Olet aina tervetullut kylään. Toimistoni ovi on aina auki sinulle, ja meillä vihdoin uusi kahvinkeitin. Isot kiitokset siitä kuuluu Alfie Mawsonille, Ganaye jatkaa. 

Ganaye mainitsee myös kirjeessä, että pelaajien paitojen selkäosassa on erityinen logo, joka on "MIND" (mieli) -nimisen hyväntekeväisyysjärjestön merkki. Järjestö on Englannin 2-4. korkeimpien sarjatasojen yhteistyökumppani. Hän jättää myös järjestön yhteystiedot, ja mainitsee, että he tekevät erinomaista työtä. 

Barnsley avasi sarjakauden voitolla Bradfordista vieraskentällä. 

Lue myös:

    Uusimmat