Stanley Cup -voittajilta hellyyttävä teko 11-vuotiaalle superfanilleen: "Et tiedäkään kuinka paljon merkitset meille"

St. Louis Bluesin paidassa Stanley Cupin viime keväänä voittaneet Alexander Steen ja Colton Parayko kävivät joukkueen superfanin Laila Andersonin luona vierailulla. He luovuttivat Andersonille Stanley Cup -sormuksen.

Anderson oli suuressa roolissa St. Louisin voittaessa mestaruuden. Hän pääsi nostamaan pokaalia muun joukkueen mukana ratkaisevan finaalin jälkeen. Anderson sairastaa harvinaista HLH-tautia (hemofagosyyttinen lymfohistiosytoosi) ja hän toimi onnenamulettina joukkueen matkalla kohti mestaruutta.

– Kaikesta huolimatta hän on jatkuvasti positiivinen. Se on todella erityistä. Saatamme hävitä kiekkopelin ja matkustamme kotiin vihaisina. Samalla kuitenkin on ihmisiä, jotka taistelevat elämästään, Parayko sanoi finaalisarjan aikana ESPN:lle.

Joukkue on Andersonin äidin Heatherin mukaan motivoinut tämän tytärtä.

– He ovat todellakin muuttaneet häntä ja hän sanoo, että jatkaa taistelua heidän vuokseen, Heather sanoi.

Parayko ja Steen ilmestyivät nyt Andersonin oven taakse tuomaan erityistä lahjaa. 

– Sille on syy, miksi olemme täällä. Tiedät, kuinka paljon merkitset meille ja millainen inspiraatio olet ollut niin monille ihmisille. Minä ja Colton olemme täällä edustamassa organisaatiotamme ja meillä on jotain, jonka toivoisimme sinun nyt avaavan, Steen sanoo.

Anderson liikuttuu kyyneliin eikä usko silmiään, kun näkee, että paketissa on pelaajille ja taustatiimille jaettava mestaruussormus.

– Herranen aika. Minusta tuntuu, ettei minun pitäisi koskea tätä, Anderson toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat