5-vuotias pikkupoika teki suosikkipelaajastaan sydämet sulattavan tarjouksen – valioliigaseuran pomolta mainio vastaus!

Suomalaista jalkapalloa Euroopan päättävissä elimissä edustava Aki Riihilahti:"Kauden kesken jättäminen olisi mahdoton yhtälö" 7:51
Aki Riihilahti C Moren Urheilusuorassa: "Jalkapallokauden jättäminen kesken olisi mahdoton yhtälö"

Jalkapallon Englannin kakkostasolla eli Mestaruussarjassa pelaavan Leedsin pieneltä fanilta Daniel Autonilta ei rohkeutta ja yritteliäisyyttä puutu.

Viisivuotias Daniel lähetti kirjeen valioliigaseura Brightonin toimitusjohtajalle Paul Barberille. Hän halusi ostaa Leedsissä lainalla pelaavan Brighton-puolustaja Ben Whiten.

– Hyvä Paul, nimeni on Daniel Auton. Olen viisi vuotta vanha, ja olen Leeds Unitedin fani. Tämä kirje koskee pelaajaanne, joka on tällä hetkellä meillä lainassa. Kyseessä on suosikkipelaajani Ben White. Onko mitenkään, mitenkään, mitenkään mahdollista ostaa Ben kauden päättyessä? Olen laskenut kaikki säästöpossussani olevat rahat, ja minulla on 15 puntaa ja 7 penniä (hieman yli 17 euroa), jos se auttaa, Daniel kirjoitti.

Yltäkylläisestä tarjouksesta huolimatta kauppoja ei tullut. Barber vastasi kuitenkin tyylikkäästi.

– Kiitos kirjeestäsi ja anteliaasta tarjouksestasi, jolla yrität auttaa suosikkiseuraasi Leeds Unitedia. On hienoa, että tarjoat kaikkia rahojasi auttaaksesi seuraasi. Sinulla on selvästikin silmää lahjakkuudelle – ehkä kykyjenetsijän homma voisi olla tuleva työsi, Barber kirjoitti Brightonin Twitter-tilillä julkaistussa vastauskirjeessä.

– Olemme harkinneet tarjoustasi pitkään, mutta tiedän, että päävalmentajamme Graham Potter ja (pelaajakehityksestä vastaava) tekninen johtajamme Dan Ashworth pitävät Beniä tärkeänä tulevaisuuden pelaajana meillä. Joten valitettavasti emme voi nyt myydä Beniä Leeds Unitediin.

Daniel saanee kuitenkin palkakseen ainakin hyvää mieltä, sillä kävi ilmi, että hänen suosikkinsa Ben White ilahtui viestinvaihdosta.

– Danielin perhe, olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteyttä, Brightonin alkuperäisen tviitin jakanut White viestitti omalla Twitter-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat