Suuren surun murtuma fani lähestyi Valioliiga-pelaajaa – futistähden vastaus löi ällikällä

Jalkapallon Valioliigassa pelaava Everton on tullut vuosien saatossa tunnetuksi erittäin faniystävällisenä seurana. Joukkueen keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlin osoitti tällä viikolla sopivansa tuossa mielessä hyvin Merseysidelle.

Seura on jakanut Twitterissä nuoren fanin viestin, jossa hän kertoo Schneiderlinin upeasta eleestä.

Siân Griffith -niminen fani kertoo viestissä, kuinka hänen pitkään syöpää sairastaneen äitinsä hautajaiset olivat tällä viikolla. Surun murtama nuori tyttö muisteli, että hänellä oli äitinsä kanssa tapana sanoa toisilleen joka ilta ennen nukkumaanmenoa: ”Nähdään Morgan Schneiderlinissa” (englanniksi ”See you in the Morgan Schneiderlin”).

Hän kertoo päättäneensä ottaa yhteyttä Schneiderliniin sosiaalisen median avulla.

– Eilen illalla päätin lähettää Morganille viestin Instagramin välityksellä. En odottanut muuta kuin, että hän ehkä ottaisi osaa menetykseni puolesta tai jotain vastaavaa. Tuokin tuntui melko kaukaiselta. Sen sijaan hän vastasi nopeasti ja kertoi, kuinka tarina oli liikuttanut häntä. Hän kutsui perheemme lauantain peliin. Se oli niin hieno teko, ja tunsin viestinvaihdon aikana hänen todellisen lämminhenkisyytensä ja aitoutensa.

– Lauantaina menemme siis Goodisonille Morganin ansiosta, ja hänellä tulee aina olemaan paikka muistoissamme ja perheemme perinteissä, päätti Siân.

Everton jakoi siis viestin Twitterissä.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat