Down-syndroomainen Tottenham-fani tanssi tappiopelin jälkeen ja joutui someraivon kohteeksi – Harry Kane kutsui joukkueen maskotiksi: "Haluan kiittää sinua"

Valioliigajoukkue Tottenhamin fani Ella Markham joutui hiljattain rajun pilkan kohteeksi Downin syndrooman ja tanssivideonsa takia. Tottenhamin tähtipelaaja Harry Kane astui kuitenkin kuvaan ja kutsui 16-vuotiaan kannattajan joukkueen maskotiksi.

Markham oli seuraamassa Tottenhamin ottelua isänsä kanssa viikko sitten lauantaina. Neil-isä twiittasi videon, jossa tyttö tanssii ja pitää hauskaa ottelussa Tottenhamin tappiosta huolimatta.

Video joutui nettitrollien hampaisiin ja tyttöä haukuttiin rajusti.

Sittemmin viestiketju on täyttynyt kannustavista viesteistä.

Loukkaantuneena oleva Harry Kane kuuli tapauksesta ja lähetti videotervehdyksen tytön isälle. Hän kutsui Markhamin maskotiksi Tottenhamin kauden viimeiseen valioliigaotteluun, jolloin joukkue kohtaa Evertonin. 

– Ella, näin videon, jossa tanssit Spursin pelissä. Haluan kiittää sinua uskomattomasta kannustuksesta. Rakastin sitä. Perheesi on totta kai sinusta ylpeä. Tiedämme, että olet suuri fani, Kane sanoi videolla Daily Mailin mukaan.

– Haluaisimme, että tulet tänne ja olet maskottina kauden viimeisessä pelissämme Evertonia vastaan. Toivottavasti näen sinut siellä. Jatka tanssimista ja sitä, mitä teet.

Neil-isä vahvisti, että Ella saapuu 12. toukokuuta pelattavan otteluun mielellään.

– Tämä pelasti tyttäreni päivän kamalan viikonlopun jälkeen. Hän oli todella innoissaan, kun näki sen. Hyväksymme totta kai tarjouksen.

Daily Mailin mukaan isä sai jopa 20 000 viestiä, jossa puolustettiin somevihan kohteeksi joutunutta tyttöä. Neil Markham julkaisi puhelinnumeronsa sosiaalisessa mediassa ja kehotti jokaista tyttöä haukkunutta soittamaan hänelle. Isän mukaan puhelin soi ainoastaan kerran.

Ella oli mukana myös This Morning-aamuohjelmassa. Tanssivideota on katsottu jo yli 1,8 miljoonaa kertaa ja sillä on lähes 30 000 tykkäystä.

Otsikkoa muokattu klo 15.24.

Lue myös:

    Uusimmat