Englannin maajoukkuetähti tapasi perhettään ja joutui rajun arvostelun kohteeksi – "Olisiko minun pitänyt työntää hänet pois?"

Manchester Cityn ja Englannin maajoukkueen laitapuolustajatähti Kyle Walker uskoo tulleensa median häiritsemäksi rikottuaan koronavirusrajoituksia. Walker vieraili vanhempiensa ja siskonsa luona, mutta seura ei päättänyt rangaista pelaajaa toiminnasta.

Walker päätyi lehtikuvaajan linssiin vieraillessaan siskonsa ja vanhempiensa luona Sheffieldissä keskiviikkona. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Walker oli pyytänyt anteeksi talossaan viime kuussa koronaviruskaranteenin aikana järjestettyjä juhlia.

Tuoreimmista käänteistä huolimatta 29-vuotias Walker säästyy seuran kurinpitotoimilta "henkilökohtaisten olosuhteiden" vuoksi, kertoo Guardian.

– Se on surullista, mutta minusta tuntuu, että elämääni tarkkaillaan ilman mitään asiayhteyttä. Ymmärrän, jos ihmiset ovat raivoissaan tai vihaisia minulle, mutta heille oli tärkeää ymmärtää elämääni minua paremmin. Olen äskettäin käynyt läpi yhden elämäni vaikeimmista ajanjaksoista, josta otan täyden vastuun, Walker kirjoitti Twitterissä.

Walker syyttää mediaa yksityisyytensä kimppuun hyökkäämisestä.

– Nyt minusta kuitenkin tuntuu, että minua häiritään. Tämä ei suoraan vaikuta enää minuun vaan perheeseeni ja myös nuoren lapseni terveyteen. Aikana, jolloin keskittyminen on luonnollisesti koronaviruksessa, milloin mielenterveyttä edes ajatellaan? Olen ihminen, joka tuntee kipua ja ärsytystä - kuten kuka tahansa muukin. Julkisuudessa oleminen ei tee sille immuuniksi.

– Matkustin keskiviikkona Sheffieldiin antamaan siskolleni syntymäpäiväkortin ja lahjan, mutta myös puhumaan yhdelle harvoista ihmisistä, joihin voin elämässäni luottaa. Siskoni halasi minua muistuttaakseen, että hän välittää ja olen rakastettu. Olisiko minun pitänyt työntää hänet pois? Matkustin sen jälkeen vanhempieni talolle hakeakseni hiukan kotona valmistettua ruokaa. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet äärimmäisen vaikeita vanhemmilleni, Walker kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat