Koronarajoituksia rikkonut Valioliiga-tähti keksi arvostettavan keinon hyvittääkseen törttöilynsä – "Me kaikki teemme virheitä"

Valioliigassa pelaavan Aston Villan kapteeni Jack Grealish on paljastanut tehneensä mahdollisimman paljon hyväntekeväisyystyötä hyvittääkseen hänen aiemman hölmöilynsä koronaviruspandemian aikana.

Britannian hallitus oli jo kehottanut ihmisiä pysymään kotona rajusti leviävän koronavirustilanteen vuoksi, kun Grealish rikkoi ohjeistusta ja lähti viettämään iltaa ystävänsä luokse. Seuraavana aamuna hän joutui liikenneonnettomuuteen kolaroituaan autonsa kahteen pysäköityneeseen ajoneuvoon.

Grealish, 24, pahoitteli tapahtunutta Twitter-videon välityksellä, jonka jälkeen Aston Villa rankaisi pelaajaansa 150 000 punnan sakoilla. Tilanne oli erittäin nolo myös siksi, että hän oli juuri edellisenä iltana kannustanut sosiaalisessa mediassa fanejaan pysyttelemään kotioloissa.

– Tiesin saman tien, että minun oli pyydettävä itse anteeksi, Grealish kertoi The Guardianin haastattelussa.

– En halunnut piilotella seuran tiedotteen takana. Olen tarpeeksi vanha ja aikuistunut tietääkseni, jos olen tehnyt jotain väärin.

– Siitä lähtien olen yrittänyt pitää pääni alhaalla, tehdä kovasti töitä ja niin paljon hyväntekeväisyystyötä kun mahdollista. Keräsin rahaa laittamalla huutokauppaan paidan, jota pidin ylläni ottelussa Birmingham Cityä vastaan.

Reutersin mukaan Grealish keräsi paidallaan yli 55 000 puntaa Iso-Britannian julkiselle terveydenhuoltojärjestelmälle. Sen lisäksi pelaaja on tehnyt peräti 150 000 punnan lahjoituksen paikalliselle sairaalalle.

– Tiedän, että olen jalkapalloilija, mutta olen silti ihminen ja me kaikki teemme virheitä, Grealish lisäsi.

– Olen myös roolikuva useille ihmisille, varsinkin nuorille lapsille jotka saattavat idolisoida minua. Pyrin käyttäytymään arvostettavalla tavalla.

– Arvostan työtäni ja mina todella rakastan sitä mitä teen.

Grealish on ollut kuluvan kauden aikana Aston Villan säkenöivimpiä tähtiä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on takonut 26 valioliigaotteluun seitsemän maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Lue myös:

    Uusimmat