Mainos

”En voisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa” – suomalaismies pohtii blogissaan "treenaamatonta naista"

Terveelliset elämäntavat, päättäväisyys ja itsekunnioitus ovat arvoja, joita hyvinvointibloggaaja kertoo arvostavansa. Samoja asioita hän toivoo myös naisilta. 

Urheiluhieroja ja bloggaaja Aaro Huttunen pohtii uusimmassa blogipostauksessaan, voisiko hän kuvitella seurustella naisen kanssa, joka ei harrastaisi liikuntaa. 

Jos puhutaan pelkästä kuntosaliharjoittelusta, ahkerasti treenaava Huttunen vastaisi kyllä. Hän voisi kuvitella seurustelevansa naisen kanssa, vaikka tämä ei viettäisikään vapaa-aikaansa painoja nostellen. Mutta jos kysymys olisin siitä, että nainen ei treenaisi lainkaan, ei kävisi lenkillä, uimassa tai ratsastamassa, miehen vastaus on aivan toinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tällaiseen kysymyksen asetteluun voisin rehellisesti vastata, etten voisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa. Pidemmät sairaslomat tai muut vastaavat ajanjaksot luetaan laskuista pois, Huttunen toteaa blogissaan.

Miehen mukaan liikunnan harrastaminen on välttämättä ihan jo oman fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin vuoksi.

Ulkonäkö ei tuo lisäarvoa suhteelle

Aiemmin julkaisemassaan postauksessa mies totesi pyöreiden pakaroiden olevan merkki siitä, että nainen on valmis tekemään töitä ulkonäkönsä eteen. Se kertoo hänen mukaansa myös päättäväisyydestä, sinnikkyydestä, itsekunnioituksesta ja terveiden elämäntapojen noudattamisesta. Juuri niistä asioista, joita hän myös itse arvostaa. 

Huttusen mukaan on tärkeää, että seurustelusuhteessa osapuolet jakaisivat edes muutamia elämän perusarvoja. Jos nainen viihtyy paremmin sohvalla kuin ulkoilmassa, nainen ei ole häntä varten. Ei, vaikka tämä treenaamaton nainen olisi kuinka hyvännäköinen tahansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kuntosalilla treenaaminen ei ole välttämättömyys seurustelun suhteen, mutta liikunnallinen aktiivisuus joka tapauksessa on, mies tiivistää.

Huttunen lisää, että totta kai ihminen voi muuttua, jos tahtotila on oikea, mutta silloinkin muutos olisi lähdettävä omasta itsestä, ei kenenkään muun painostuksesta.

***

1:07

Lähde: FitFashion

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.