Neymarin elämäntyyli herättää kysymyksiä Pariisissa – ”En usko, että minun tarvitsee tulla valituksi maailman parhaaksi pelaajaksi”

PSG:n brassitähti Neymar kiistää juhlivansa kentän ulkopuolella liikaa. Neymar kuntouttaa parhaillaan murtunutta jalkapöytäänsä, mutta tämä ei ole hidastanut helmikuun alussa 27 vuotta täyttäneen supertähden vauhtia siviilissä.

222 miljoonaa euroa Neymarista pulittanut PSG tavoittelee jälleen menestystä Mestarien liigassa. Ranskan liigan pokaalit tulevat itsestään, mutta Neymar hankittiin nimenomaan tuomaan menestystä Euroopan suurimmassa seurajoukkuekilpailussa. Hyökkääjän fokuksen on viime aikoina epäilty olleen väärissä asioissa.

– En usko sosiaalisen elämäni haittaavan esityksiäni kentällä. Itse asiassa tuntuu edes hassulta, että kentällä ja sen ulkopuolella tekemiäni asioita verrataan, Neymar sanoi brasilialaisen TV-kanava Rede Globon haastattelussa.

– Toimittajat voivat kyseenalaistaa toimintani kentällä. Siellä he voivat puhua tekemisistäni. Kentän ulkopuolella huolehdin itsestäni. Jos haluan tehdä jotain, teen sen. Elämäni on minun, olen 27-vuotias.

Neymar sanoi haastattelussa tiedostavansa huippujalkapalloilijan arjen vaatimat uhraukset.

– Jos haluan mennä ulos, menen ulos, mutta tiedän mitä minun tulee tehdä seuraavana päivänä. Jos minulla on peli seuraavana päivänä, en nähdäkseni ole menossa ulos, Neymar sanoi.

Brasilialainen saapui Pariisiin vuonna 2017. Hän on ollut tämän jälkeen maailman parhaan pelaajan Ballon d’Or -äänestyksessä kerran kolmas. Tuolloin hän oli pelannut suurimman osan kaudesta Barcelonan riveissä.

– En usko, että minun tarvitsee tulla valituksi maailman parhaaksi pelaajaksi. Jopa nerot jäävät ilman sitä palkintoa. Jos sitä ei tapahdu, se ei ole minulle maailmanloppu, eikä se poista saavutuksiani tähän asti. Se on tärkeä palkinto, mutta enemmän kuin mikään muu, tavoitteeni on voittaa maailmanmestaruus. Unelmoin siitä joka päivä, Neymar paljastaa.

PSG kohtaa ilman Neymaria Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Manchester Unitedin keskiviikkona kotikentällä. Pariisilaiset voittivat avausosan Old Traffordilla 2-0.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Dortmund – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1
Real Madrid – Ajax klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


 

Lue myös:

    Uusimmat