Jürgen Klopp pettyi saksalaistuomarin ratkaisuun – rankasti kritisoitu rangaistuspotkutuomio johti Liverpoolin historialliseen tappioon: "Minulle se oli ilmiselvä tapaus"

Liverpoolista tuli tiistaina ensimmäinen joukkue sitten vuoden 1994 AC Milanin, joka on hävinnyt Mestarien liigan voiton jälkeen seuraavan kauden kilpailun avausottelun.

Päävalmentaja Jürgen Klopp oli tuohtunut tiistain ottelun loppuhetkillä Napolille vihelletystä rangaistuspotkusta, joka lopulta johti ottelun ratkaisuun.

– Minulle se oli ilmiselvä tapaus, ei rangaistuspotkua, Klopp sanoi BBC:n mukaan.

Saksalaistuomari Felix Brych osoitti rangaistuspotkua kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Andy Robertson tuomittiin rikkoneeksi Napolin Jose Callejonia.

Dries Mertens laukoi pallon verkkoon, jonka jälkeen Tottenhamista Napoliin siirtynyt Fernando Llorente viimeisteli loppulukemiksi 2-0.


– Callejon hyppää ennen minkäänlaista kontaktia, mutta emme voi muuttaa sitä, joten meidän on oltava kriittisiä itseämme kohtaan, Klopp sanoi.

– Pelasimme hyvin monissa hetkissä, pelasimme paljon hyvää jalkapalloa, mutta emme viimeistelleet työtä.

Kloppin mukaan joukkue olisi ansainnut vähintään pisteen tiistain ottelusta. 

– Tämä oli paljon parempi ottelu kuin viime täällä viime kerralla, kun hävisimme 0-1 viimeisellä minuutilla. Ottelu oli avoin, hetkittäin hallitsimme peliä, mutta meillä oli paljon vastahyökkäyksiä, emmekä viimeistelleet niistä, Klopp sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat