"En rakasta itseäni, koska minulla ei ole hiuksia" – tyttären lohduttomat sanat saivat isän ajelemaan päänsä kaljuksi

Isän rakkaus sai hänet tarttumaan parranajokoneeseen tyttärensä takia. Hän halusi osoittaa, ettei kalju tytär ole erilainen tai yhtään vähemmän arvokas.

Kuten monet muutkin tytöt maailmassa, myös Riley toivoisi, että hänellä olisi pitkä ja kaunis Barbie-tukka. Nuori tyttö sairastaa kuitenkin alopecia-nimistä autoimmuunisairautta, joka aiheuttaa hiustenlähtöä.

Äiti Chelsea Sylvaria kertoo, että tytär oli sanonut hänelle, ettei tämä rakasta itseään. Äidin pahin painajainen kävi toteen, kun täysin kalju tytär sanoi: ”En rakasta itseäni, koska minulla ei ole hiuksia”.

Samana päivänä lapsen isä, Dave halusi puhua tyttärensä kanssa aiheesta.

– Miksi sanoit jotain sellaista äidille? Tuntuuko sinulta todella siltä vai sanoitko vain niin? isä kyselee videolla kainaloonsa ottamalta tyttäreltään.

– Olet todella erityinen tyttö. Tiedätkö, kuinka erityinen olet? Katso minua. Olet erityisin tyttö maailmassa, hiuksilla ei ole mitään merkitystä.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tiedän, että haluaisit hiukset --, mutta minä rakastan sinua samalla tavalla kaikesta huolimatta. Ja niin rakastaa äitikin. Ja kaikki muutkin. Ei sillä ole väliä, onko sinulla hiuksia vai oletko kalju, et ole erilainen, Dave sanoo.

Ja sen isä tyttärelleen myös osoittaa: yhdessä Rileyn kanssa he ajavat isän hiukset pois.

Riley hymyilee leveästi ja seuraa isänsä työjälkeä.

– Haluamme opettaa hänelle, että on joskus ok olla pahalla mielellä, mutta hän on vahva ja kaunis – kaikista esteistä huolimatta! Chelsea kirjoittaa Facebookissa.

Love What Matters -sivustolla jaettu video on kerännyt jo yli miljoona näyttökertaa  sekä tuhansia reaktioita ja kannustavia kommentteja. 

***

Kuka hoitaa sairasta lasta kotona? 10:19

Lue myös:

    Uusimmat