Pikkupoika suuttui opettajalleen kohtuuttomasta rangaistuksesta – somessa riemastuttiin säälimättömästä kirjeestä: "Olen vasta 6-vuotias, en voi olla hiljaa koko ajan"

2:15
Neuvoja lapsen kasvatukseen: Toimiiko lahjonta?

Kuusivuotiaan pojan vihaisesta kirjeestä on tullut viraalihitti.

Kuusivuotiaasta pojasta on tullut somen sankari tämän kirjoitettua opettajalleen vaikuttavan, mutta erittäin vihaisen kirjeen, kertovat muun muassa Fox News ja Yahoo.

Alunperin kirjeen jakoi Facebook-tilillään pojan äidin työtoveri Jaquya Bradford keräten julkaisulle tuhansia tykkäyksiä. Jaquyan mukaan hänen kollegansa joutui opettaja-vanhempi-tapaamiseen kirjeen vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Varsinaisen somesuosion kirje kuitenkin saavutti Twitterissä, jonne sen jakoi eteenpäin Kennedy-niminen käyttäjä. Julkaisulla on liki 264 000 tykkäystä.

"Olen vasta 6-vuotias, en voi olla hiljaa koko ajan"

Kirjeessä Isaiah-niminen poika avautuu opettajalleen mielestään kohtuuttomasta rangaistuksesta. Isaiah toteaa olevansa vihainen siitä, että opettaja oli vienyt tältä ilmeisesti aiemmin hyvällä käytöksellä ansaitut 25 "kolibridollaria".

– Vain siksi, että puhuin Connerin kanssa. Se ei ole iso juttu. Olen vasta 6-vuotias, en voi olla hiljaa koko ajan. Ja se tekee sinusta varkaan ja konnan ja joudut helvettiin. Oikeaan helvettiin, siihen palavaan, koska olet roisto. Tein töitä noiden dollarien eteen ja ainoa rukoukseni kappelissa tänään on, että Jumala ottaa sinut helvettiin nopeasti, supernopeasti, ja uusi hiusmallisi on huono, todella huono, Isaiah tylyttää.

Kirjeen jakanut Kennedy puolustaa poikaa: "Haluaisin huomauttaa, että Isaiahilla on mahtava käsiala kuusivuotiaaksi, ja hän osaa tavata paremmin kuin useimmat aikuiset. Hänellä on valoisa tulevaisuus edessään. Ja neiti Jones, anna hänelle hänen kolibridollarinsa takaisin, ämmä. Hän on kuusivuotias, eikä voi olla hiljaa koko aikaa. Mikä hitto sinussa on vialla?"

"Todellista komediaa tässä on se, että..."

Myös muut Twitter-käyttäjät ovat vaikuttuneet pojan kirjeestä.

– Suosikkikohtani [on],"joudut helvettiin. Oikeaan helvettiin, siihen palavaan". Sitä ei sovi sekoittaa Helvetti, Michiganiin, joka on suhteellisen kylmä paikka, vitsailee eräs käyttäjä.

– Hän sanoi jotain syvällistä, kun hän sanoi "olen vasta 6-vuotias, en voi olla hiljaa koko ajan", huomautti toinen.

– Todellista komediaa tässä on se, että lapsi nimeltä Isaiah, joka vaikuttaa käyvän kirkossa uskollisesti, rukoilee, että joku joutuu suoraan helvettiin, nauraa eräs.

– Uskon, että hän [opettaja] on peilin edessä tällä hetkellä katsomassa sitä hiusmalliaan, nauraa toinen.

– Maksaisin käteisellä nähdäkseni kuvan opettajasta ja hänen uudesta hiusmallistaan, myönsi eräs.

Isaiahin vanhemmat paljastavat pojalta puuttuvan taidon

Myös Isaiahin vanhemmat ovat ottaneet kantaa kirjekohuun yrityksensä Instagram-tilillä. Julkaisemassaan tekstissä vanhemmat kertovat ymmärtävänsä, että kirje voi jakaa mielipiteitä. Vanhemmat kertovat kuitenkin olevansa ylpeitä siitä, että vasta kuusivuotias poika osaa kommunikoida niin kypsällä tavalla.

– Isaiah on suorapuheinen, hän on oppinut, että kommunikaatiolla pääsee pidemmälle kuin kiukkukohtauksilla ja että sanat ovat voimakkaita ja antavat hänelle kyvyn herättää tunteita. Uskomme ehdottomasti ilmaisunvapauteen, vanhemmat kertovat ja toteavat, että "hän sanoi, mitä sanoi".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vanhemmat kehuvat poikaansa vielä sen verran, että kertovat tämän hallitsevan kerto-ja jakolaskut ja puhuvan kahta kieltä. Isaiah osaa myös lukea hyvin.

– Yksi taito, joka Isaiahilta puuttuu, on kyky olla hiljaa. Olemme tästä täysin tietoisia, emmekä aseta vääriä odotuksia. Hän on, kuka hän on, vanhemmat päättävät.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja