Kimi Räikkönen reagoi omaan mokaansa henkeäsalpaavalla viileydellä – sali repesi nauramaan F1-toimittajan paljastuksesta

Motor Sport -lehti on julkaissut Azerbaidzhanin GP:n alla Twitterissä videon, jossa F1-asiantuntijat keskustelevat Kimi Räikkösen menestysmahdollisuuksista Alfa Romeolla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ennen kauden alkua kuvatulla videolla ex-F1-kuski ja nykyinen asiantuntija Karun Chandhok kertoo ensin Alfa Romeon reaktioista suomalaisen tuloon.

– Mielestäni hänen kuuluu olla F1:ssä. Alfa Romeo hyötyy siitä, ja hänellä on uutta intoa. Näin Fred Vasseurin (Alfa Romeon tallipäällikkö) Barcelonan testeissä, ja hän sanoi: ”Tämä on ollut loistavaa. Kimi laittaa vaimonsa ja lapsensa autoon ja ajaa kotoaan tehtaalle, joka on aivan hänen lähellään. Hän pyörii tehtaalla ja on siis löytänyt aivan uuden motivaation.”

– Itse asiassa (Antonio) Giovinazzi taas kertoi minulle: ”On uskomatonta, kuinka paljon hän motivoi tiimiä ja kuinka hän on auttanut tallia eteenpäin.” Mielestäni he ovat kaikki hieman yllättyneitä. Hän nauttii roolistaan, ja he pitävät häntä selvänä ykköskuskinaan, päätti Chandhok.

F1-toimittaja Mark Hughes taas kertoi Räikkösen jäätävästä reaktiosta omaan ulosajoonsa Barcelonan testeissä.

– Kuten Karun sanoi, hän (Räikkönen) on täynnä intoa, onnellinen ja nauttii olostaan. Hän ajoi ulos testien ensimmäisellä kierroksella ja ajautui hiekalle. Se on hieman noloa, mutta hän vain naureskeli asialle. Tiimi ja kaikki muutkin olivat vain huvittuneita asiasta. Hän sanoi tiimiradiossa: ”Kakkosmutka on hieman liukas.” Sitten hän jatkoi ja sanoi seuraavaksi: ”Ajoin melkein ulos nelosmutkassa.” Ja sitten vitosmutkassa: ”Ajoin ulos”, kertoi Hughes saaden yleisön nauramaan.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat