Sebastian Vetteliltä lausunto Ferrari-tulevaisuudestaan – ”Saksalaisena on mahdoton luvata mitään”

Tallikaveri Charles Leclercin tarjoama haaste ja pitkä voitoton putki eivät ole vielä saaneet Sebastian Vetteliä heittämään hanskoja tiskiin Ferrari-uransa suhteen. Saksalaismestarin on silti vielä hankala tehdä mitään lupauksia Ferrari-faneille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel esiintyi keskiviikkona Ferrarin fanijuhlassa Milanossa ennen Italian GP-viikonloppuna läheisellä Monzan radalla. Paikalla tunnelma oli fanaattinen, ja Vettel sai suosiosta osansa, vaikka Leclerc oli tietysti juhlittu sankari Belgian voittonsa jälkeen.

Vettelin suunnitelmat vuonna 2020 umpeutuvan sopimuksensa jälkeen ovat pyörineet paljon spekulaatioissa, mutta nelinkertainen mestari on itse ottanut niihin vain vähän kantaa. Nyt hän puhui asiasta Ferrarin faneille.

– Saksalaisena on mahdotonta luvata mitään, mutta olen erittäin tyytyväinen täällä. Tunnen olevani kotona. Tämä on perhe, Vettel sanoi GP Blog -sivuston mukaan.

– Mutta aionko jatkaa? Miksei? hän kommentoi tulevaisuuttaan Ferrarilla.

Vettelin edellisestä kisavoitosta on kulunut jo yli vuosi, joten kuskin huumori on ollut monesti koetuksella. Siitä huolimatta hän vakuuttaa olevansa yhä motivoitunut ja ottavansa Leclercin tarjoaman haasteen vastaan.

– On erittäin tärkeää, että teemme kaikki töitä yhdessä, varsinkin auton kehityksessä, Vettel linjasi.

– Charles oli vahvempi Spassa enkä minä tietenkään pidä siitä, mutta toivon, että tilanne on toisinpäin Monzassa. Hän on erittäin nopea ja aina on jotain opittavaa.

Lue myös:

    Uusimmat