Emppu Suhonen on soittanut The Rasmus -yhtyeen kanssa jo 10 kokopitkää keikkaa! Lauri Ylönen kannustaa: "Olet paras!"

10:40
Katso videolta, mikä yöllinen tempaus nosti The Rasmuksen jäsenet otsikoihin yhdellä Tampereen vierailulla ja miten fanittaminen on muuttunut vuosien varrella.

Emppu Suhonen on soittanut jo kymmenkunta kokopitkää keikka The Rasmus -yhtyeessä.

Muusikko Emppu Suhonen aloitti tänä vuonna The Rasmus -yhtyeen kitaristina. Hän postasi Instagram-tililleen kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo soittaneensa taannoin kymmenennen kokopitkän keikkansa kyseisen rock-yhtyeen riveissä.

– Sormet ovat pikkuhiljaa alkaneet totella aivoja, eivätkä muusikon polvet enää tutise rytmitajua haittaavalla tavalla, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Voin kertoa, etten ole hetkeen jännittänyt mitään niin paljoa kuin näitä kesän festarikeikkoja The Rasmuksen riveissä. Jos olenkin paikoitellen onnistunut näyttämään (saati kuulostamaan) yhtään rock-uskottavalta, se on ollut puhdas vahinko, hän jatkaa nauruhymiöiden kera.

Kitaristi kuitenkin muistuttaa, että itseään kohtaan tulee olla armollinen.

– Onneksi mun bändikaverit on maailman ihanimpia, ja tekemisen ilo vahvasti läsnä. Tämä muuttuu koko ajan vaan paremmaksi. Venaa ja näe! hän kirjoittaa.

Mustavalkokuvan kommenttikenttään on sadellut kannustavia viestejä kitaristin someseuraajilta. Myös The Rasmus -yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Lauri Ylönen jätti kommentin kollegansa kuvan alle.

– Sä oot paras! Ylönen kirjoittaa Suhoselle.

Suhonen tuli aikoinaan tunnetuksi TikTak-yhtyeen kitaristina ja taustalaulajana. Hän kertoi alkuvuonna MTV Uutisille, ettei koe kyseistä yhtyettä leimana, vaikka hänet siihen lähtökohtaisesti yhdistetäänkin.

– En ole ikinä osannut kokea TikTakkia haitallisena leimana. Olin vain 13-vuotias, kun aloitimme, joten olen kasvanut aikuiseksi siinä bändissä. Se on enemmän kuin yhtye, osa omaa kasvukertomustani, hän pohti.

– Meillä on TikTakin mimmien kanssa oma yhteys, joten sitä hankalaa mieltää leimana. Eiväthän ihmiset koe omaa teini-ikäänsä leimana? 

Suhonen kertoi tuolloin, että hänen olisi mahdotonta kuvitella omaa elämäänsä ilman kyseistä yhtyettä.

– Se on oleellinen osa sitä, kuka olen ihmisenä. Mitä sitä peittelemään tai ahdistumaan?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja