Emmy Rossum uhkuu ihailtua Hollywood-glamouria

Jotkut haikailevat sen perään koko ikänsä ja joillain sitä vain on luontaisesti – kun puhutaan kadehditusta ja entisajoista muistuttavasta Hollywood-glamourista, on vasta 26-vuotias näyttelijäkaunotar Emmy Rossum vahvoilla.


Näyttelijä Emmy Rossum, 26, on harvinaislaatuinen kaunotar, sillä hän uhkuu kuuluisaa Hollywood-glamouria astellessaan punaisella matolla ja poseeratessaan kuvia varten. Näyttelijättären karisma huokuu hänen tasapainoisesta ja upeasta olemuksestaan kerta toisensa jälkeen hätkähdyttäen.

Viimeisin Rossumista napattu kuva on mitä parhain osoitus näyttelijättären valovoimaisuudesta, sillä kimmeltävä pitkä mekko yllään Manhattan-lehden kannessa poseeraavasta tähdestä on vaikea saada silmiään irti. 1950-luvusta muistuttavat hallitut kiharat ja kirkkaanpunainen huulipuna vahvistavat kuvasta syntyvää klassista mielikuvaa.

Rossumin olemuksesta huomaa, että sekä näyttelijättärenä että laulajana menestyvällä monilahjakkuudella on kaikesta menestyksestä huolimatta jalat maassa. Näyttelijätär onkin erityisen sympaattinen näky juuri siksi, ettei hänen kasvoiltaan heijastu ylpeys tai ylimielisyys edes silloin, kun hänen ilmeensä on erityisen tuima. Punaisella matolla Rossum on tosin totuttu näkemään lempeä hymy kasvoillaan.

Emmy Rossum tähdittää Subilla ke 17.04. klo 22 starttaavaa Hävyttömät-uutuussarjaa.


Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images / Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja