Kaunarit-Brooken näyttelijä täyttää 55 vuotta – 30 vuotta sarjassa lähes samannäköisenä

Supersuositun saippuasarjan yksi keskeisimmistä tähdistä täyttää 55 vuotta.

Brooke Logania Kauniit ja rohkeat -sarjassa alusta asti näytellyt Katherine Kelly Lang juhlii 25. heinäkuuta 55-vuotispäiviään. Vaalea kaunotar näyttää hämmästyttävän samalta kuin sarjan startatessa vuonna 1987.

Siviilissä kolmen lapsen äiti tekee edelleen myös mallitöitä tv-sarjan kuvausten ohella. Yksi sarjan suosituimmista hahmoista, Brooke Logan on vuosien saatossa ehtinyt naimisiin useammankin kerran. Ikuista rakkautta hahmo on vannonut muun muassa niin Ridge Forresterille kuin tämän isälle Eric Forresterille.

Ahkerasti muun muassa pyöräilemällä kuntoaan huoltava Kelly Lang julkaisi syntymäpäivänään kuvan kakusta. Sen perusteella voi sanoa, että nainen osaa myös herkutella.

– Paljon herkkuja syntymäpäiväni kunniaksi. Joten pitää vaan hyväksyä, että painoni nousee tänään pari kiloa, näyttelijä vitsaili kuvatekstissään.

Näyttelijäkaunotar on tottunut poseeramaan myös still-kameroille. Tässä kuvassa esittelyssä kaftaanimallisto, joka on hänen omaa käsialaansa.

Instagramissa ahkerasti julkaiseva näyttelijätär on hurjan timmissä kunnossa. Lang seurustelee itseään 16 vuotta nuoremman Dominique Zoidan kanssa. Yhteiskuvista heidän ikäeroaan on vaikea nähdä.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla arkisin kello 18:00 ja 18:25.

Lue myös:

    Uusimmat