Linda puki ylleen 30 vuotta vanhat bikininsä – uskoisitko tätä kaunotarta kuusikymppiseksi?

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Tässä ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan kolmelle eri vartalotyypille.

Jos Jonathanin nelikymppisen äidin ulkonäkö saa leuat loksahtamaan pois paikaltaan, Lindan nuorekas olemus pakottaa hieraisemaan silmiään. Poseeraako kuvassa todella 60-vuotias nainen?

Glamourmallina ja näyttelijänäkin tunnettu Linda Lusardi teki eräänä viikonloppuna kotonaan suursiivousta, kun häneen käsiinsä tarttui tuttu kangaspala: metallinhohtoiset bikinit kolmen vuosikymmenen takaa.

Ja siitä se ajatus sitten lähti, ja lopputuloksena syntyi päivitelty versio yhdestä 1980-luvun lopun ylistetyimmästä kuvasta. 

Paras ”3. sivun tyttö” kautta aikain

Linda poseerasi The Sun -lehden 3. sivun tyttönä vuonna 1988. Tuolloin 29-vuotias naisesta otettu kuva on yksi 1980-luvun ikonisimmista valokuvista. Brittilehti itse kehuu Lindan olevan kautta aikain paras ”3. sivun tyttö”, mikä on mallina uraa tehneelle naiselle suuri kunnianosoitus.

Ikonisessa kuvassa Linda keimailee hopeisissa bikineissä mustaa taustaa vasten. Naisen valkoinen hymy hohtaa kilpaa kimmeltävän ranta-asun kanssa, ja hänen kihara hiuspöheikkönsä henkii 80-luvun henkeä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jokin aika sitten Linda ilostutti The Sun -lehden lukijoita poseeraamalla valokuvaajalle 1980-luvun ikimuistettavissa bikineissä, hopeakoruissa ja vapaana hulmuavassa, pitkässä tukassaan.

– En voi uskoa, että minulla on ylläni samat kimmeltävät bikinit, jotka puin ylleni silloin joskus, Linda hehkutti kansikuvauksissa.

”Herranpieksut Linda”

Lindasta otetut kuvat ovat levinneet niin sosiaalisessa mediassa kuin kansainvälisten lehtienkin palstoilla. Kuten arvata saattaa, bikinikuvat ovat keränneet ällistyneen yleisön huomion.

– Herranpieksut Linda! Vau, et näytä 60-vuotiaalta, yksi mallin ihailijoista hehkutti.

– Näytät paremmalta kuin 31 vuotta sitten, toinen totesi.

– Näytät uskomattoman hyvältä ja yläluokkaiselta naiselta, kolmas ylisti.

Linda ja hänen tyttärensä ovat kuin kaksi marjaa – eivätkö olekin?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Timmin kropan salaisuus

Kaksi lasta synnyttänyt ja kasvattanut nainen on edelleen rautaisessa kunnossa. Sen lisäksi, että Linda tarkkailee linjojaan ja käy edelleen säännöllisesti vaa’alla, hän kiittelee luojan suomia geenejään.

– Äitini Lila on 86-vuotias ja silti hän on edelleen kokoa 34–36. Myös isäni, joka valitettavasti menehtyi muutama vuosi sitten, oli myös käsittämättömässä kunnossa.

Emmerdalessakin vuoden ajan näytellyt nainen suosii pieniä annoskokoja ja syö vain silloin, kun hänellä on oikeasti nälkä.

– En myöskään syö iltakuuden jälkeen, Linda avaa ruokailutottumuksiaan.

Hehkeä kaunotar on vakuuttanut viime syksynä antamassaan haastattetussa, että hän aikoo häikäistä ulkonäöllään vielä vähintäänkin seuraavat 25 vuotta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: news.com.au, The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat