Emilia Vuorisalmen äiti menehtyi sairauteen – Mikko Leppilammelta koskettava kommentti ex-anopistaan

Rakkaus – tunnetta vai tiedettä? 10:00
Emilia Vuorisalmi, onko rakkaus tunnetta vai tiedettä?

Emilia Vuorisalmen perhe joutui kuulemaan sokkidiagnoosin äidistään reilu vuosi sitten. 

Tätä nykyä rakkaustohtorina tunnettua  Emilia Vuorisalmea on kohdannut suuri suru. Hän kertoo Instagram-tilillään hänen rakkaan äitinsä kuolleen.

Vuorisalmi julkaisi äidistään kuvaparin, jossa hänen äitinsä hymyilee onnellisena kameralle. Hän kertoo, kuinka perhe joutui kuulemaan hieman yli vuosi sitten sokkidiagnoosista.

– Lepää rauhassa rakkain ÄITI. Kulunut vuosi on osoittanut taas kerran soturivoimasi. 13 kuukautta sitten saapui shokkidiagnoosi ja toivoa ei annettu. Et ollut valmis luovuttamaan ja vuoden aikana saimmekin todistaa monta ihmettä. Saimme kokea satoja kauniita ilon täytteisiä hetkiä perheen ja ystävien kesken, Vuorisalmi kirjoittaa.

Voit selata kuvia sen oikeasta reunasta. 

Äidin tilanne oli kääntynyt kesällä huonompaan suuntaan.

– Halusit vielä taistella, mutta lopulta kehosi alkoi vaan antamaan periksi. Eilen illalla saunalta palatessa nähtiin siskon kanssa taivaalla ihmeellinen pilvi, jossa kaunis voimakas nainen nousi kohti taivasta. Saimme viettää viimeiset hetket toiveesi mukaan perheen kesken kotona kädestä sinua pitäen. Kuolema voi olla kaunista ja olet nyt vapaa ja voit vihdoin levätä rauhassa, Vuorisalmi kirjoittaa koskettavasti.

Vuorisalmi on saanut osakseen valtavasti osanottoja. 

Otan osaa suureen suruun. Äidit ovat korvaamattomia, Pippa Laukka viestittää. 

– Meijän Mammi, Vuorisalmen ex-mies Mikko Leppilampi kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat