Emilia Bottas hymyilevänä Roomassa – muhkea vihkisormus kadonnut nimettömästä

Emilia Bottas suuntasi lomalle Roomaan erouutisen jälkeen.

F1-kuljettaja Valtteri Bottas ja Emilia Bottas ilmoittivat erostaan pari viikkoa sitten sosiaalisessa mediassa. Eroilmoituksen jälkeen F1-tähti on keskittynyt töihinsä, kun taas ex-uimari on viettänyt aikaa Fanni-koiran ja hevostensa kanssa.

Nyt ex-uimari on karistanut Suomen pölyt jaloistaan ja suunnannut lomalle Roomaan. Emilia poseeraa hymyilevänä lomakuvissa Rooman kuuluisimpien nähtävyyksiä luona, eikä vasemmassa nimettömässä enää kimmellä muhkeaa vihkisormusta.

Kaunottaren Instagram-kuviin on tullut valtavasti sydämiä ja tsemppitoivotuksia.

– Näytät kauniilta, niin kuin aina, eräs kommentoija ihasteli.

Vielä elokuussa kaunottaren vasemmassa nimettömässä oli näyttävä vihkisormus Valtteri Bottas Duathlon -tapahtumassa Pajulahdessa.

Unelmahäät kolme vuotta sitten

Pariskunta vietti unelmahäitään syyskuussa vuonna 2016, mutta avioliitto päättyi eroon pari viikkoa sitten.

Mercedeksen suomalaiskuski Bottas päätti kertoa erostaan avoimesti Instagramin puolella.

– Valitettavasti minun täytyy jakaa teidän kanssa uutinen siitä, että minun ja Emilian avioliitto on päättynyt. Tiemme erkanevat siksi, koska uraani liittyy haasteita. Näimme, että meidän molempien etu on se, että eroamme ystävinä, Bottas aloitti.

– Olen ikuisesti kiitollinen siitä, millaisia uhrauksia hän on tehnyt eteeni ja siitä tuesta, mitä hän on antanut vuosien ja vuosien ajan, suomalaiskuski jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat