Stephen “tWitch” Bossin leski Allison juhli poikansa syntymäpäivää – perheen ensimmäinen vuosipäiväjuhla isän poismenon jälkeen

Itsemurhan tehneen Stephen ”tWitch” Bossin ja tämän lesken Allison Holker Bossin poika täytti 7 vuotta.

Edesmenneen dj:n ja tanssijan Stephen ”tWitch” Bossin ja tämän leskivaimon tanssija Allison Holker Bossin poika Maddox täytti 7 vuotta. Allison jakoi 27. maaliskuuta kuvan perheestään Instagramissa.

– Hyvää 7-vuotissyntymäpäivää suloinen Maddox! Rakastan sinua niin paljon, enkä voisi olla ylpeämpi tai kiitollisempi saadessani olla äitisi. Olen niin ylpeä sinusta! Olet rohkea, vahva, herttainen, rakastava ja täynnä iloa. Sinulla on kaunis intohimo elämää kohtaan, joka valaisee jokaisen huoneen, mihin astut, Allison kirjoitti.

Allisonin jakamassa kuvassa perhe vasemmalta oikealle: Weslie, Maddox, Zaia ja Allison. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän myös kertoi viimeaikaisesta keskustelusta, jonka kävi Maddoxin kanssa.

– Puhuimme siitä, miten voimakas olet ja miten jaamme ikuisen siteen. Olet aurinko ja minä olen sinun kuusi. Kannustamme toisiamme ikuisesti. Rakastan sinua, ja sinä ansaitset tämän täydellisen juhlapäivän, Allison kirjoitti.

Allisonilla ja Stephenillä on myös kaksi tytärtä: Weslie, 14, ja Zaia, 3.

Maddoxin syntymäpäivä on perheen ensimmäinen vuosipäiväjuhla sen jälkeen, kun Stephen teki 40-vuotiaana itsemurhan joulukuussa vuonna 2022. Hänet julistettiin kuolleeksi 13. joulukuuta.

Pariskunta vietti 9-vuotishääpäiväänsä vain pari päivää ennen Stephenin kuolemaa.

Allison jakoi kuvakoosteen parin hääpäivän kunniaksi 11. joulukuuta vuonna 2022. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Stephen sijoittui toiseksi So You Think You Can Dance -ohjelmassa vuonna 2008, ja siitä hänen maineensa lähti nousuun. Myöhemmin hän toimi tanssikilpailun tuomarina. Ellen DeGeneres nosti hänet keskusteluohjelmansa dj:ksi vuonna 2014. Boss toimi myös sarjan vastaavana tuottajana ja työskenteli ohjelmassa, kunnes se lopetettiin vuonna 2022.

Lähde: US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat