Ellan, 10, Instagram-tilillä on jo miljoonaa seuraajaa – allekirjoitti sopimuksen levy-yhtiön kanssa

0:44

10-vuotiaan korealais-amerikkalaisen Ellan Instagram-tiliä seuraa jo miljoona ihmistä. Hänen Facebook-tilistäänkin tykkää yli 15 000 ihmistä. Mallin hommia tehnyt tyttö allekirjoitti tänä vuonna sopimuksen myös suuren eteläkorealaisen levy-yhtiön kanssa.

Yllä olevalla videolla kerrotaan nettihitiksi nousseesta kuvasta. Miten hedelmöityshoidot liittyvät asiaan?

10-vuotias korealais-amerikkalainen Ella Gross on nuoreen ikäänsä nähden saavuttanut valtavasti huomiota internetissä. Suloisella pikkutytöllä on nimittäin jo miljoonaa Instagram-seuraajaa. Hänen Facebook-sivulleen on tähän mennessä kertynyt jo yli 15 000 tykkääjää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ellan isä on amerikkalainen ja äiti korealainen. Tyttö syntyi vuonna 2008. Ella poseerasi erään aikakauslehden kannessa jo kaksivuotiaana. 

Nettisuosion lisäksi Ella on myös ehtinyt tehdä mallin töitä. Straitstimes.com-sivuston mukaan hän jätti malleilut lastentarhavuosiensa ajaksi. Myöhemmin hän jatkoi eräiden isojen amerikkalaisten vaatebrändien, kuten GAP:in, mallina.

Monien mielestä tyttö muistuttaa eteläkorealaista näyttelijää Song Hye-kyota. Nainen tähditti suosittua Descendants of The Sun -draamasarjaa.

Ella näyttää etenevän julkkisurallaan entistäkin korkeampiin sfääreihin, sillä eteläkorealainen levy-yhtiö YG Entertainment solmi tytön kanssa sopimuksen firmaan kuuluvan Black Label -levy-yhtiön kanssa.

YG Entertainment on eteläkorealaisen popmusiikin, K-popin, parissa merkittävä levy-yhtiö. Sen listoilla on muun muassa suosittu poikabändi Big Bang.

Äiti hehkuttaa tytärtään

Ellan äiti Wynne Gross ylläpitää tyttönsä nimeä kantavaa Instagram-tiliä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ella täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Mihin aika oikein hävisi? Olen niin ylpeä hänestä. En ole koskaan nähnyt kenelläkään sellaista työmoraalia kuin hänellä, ja hän maailman nöyrin ja samalla kuitenkin luottavaisin pikku olento, äiti kirjoitti kuvan yhteyteen.

Menestyksestään huolimatta Ella ei ole unohtanut suosikkiharrastuksiaan. Yksi niistä on lukeminen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja