Roxy halusi palkita 9-vuotiaan tyttärensä – päätyi kulmia kohottavaan ökylahjaan

Mies osti yhden junalipun sijaan auton – tuli halvemmaksi 2:11
Tämä mies taas osti junalipun sijaan auton, koska se tuli halvemmaksi.

Australialaisäiti osti tyttärelleen auton palkinnoksi siitä, että tyttären nimeä kantava yritys menestyy. Somessa on ihmetelty, miten lapselle ostetaan jotain noin kallista ja vieläpä auto.

Australialainen julkisuuden henkilö ja yrittäjä Roxy Jacenko osti 9-vuotiaalle tyttärelleen Pixielle lahjaksi auton, kertoo News.com.au. Nainen osti auton palkinnoksi lapselleen siitä hyvästä, että tämän nimissä oleva leluyritys takoo hyvää tulosta.

Lahja-auto on Mercedez-Benz GL. Daily Mailin mukaan kyseessä on Mercedez Benz GLS, jolla on mallista riippuen hintaa 147 100–267 100 dollaria. News.com.aun mukaan kyseessä on Mercedez Benz GLC. Roxyn julkaisun Instagram-kommenteissa taas mallin sanotaan olevan GLE.

Roxy julkaisi kuvan lahjasta Instagram-tilillään. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tyttären nimeä kantava yritys kukoistaa

Koska Pixie on vielä liian nuori ajamaan autoa itse, häntä tullaan viemään sillä kodin, koulun ja toimiston väliä. Pixie pyörittää äitinsä kanssa kahta yritystä.

Pixiellä on Instagramissa yli 90 000 seuraajaa. Roxy lanseerasi Pixies Bows -yrityksen Pixien ollessa vauva. Yritys tekee hiusrusetteja.

Tämän vuoden toukokuussa 9-vuotias Pixie lanseerasi oman liikeideansa, nimeään kantavan Pixies Fidgets -lelufirman. Se valmistaa Fidget-aistileluja, jotka ovat olleet Australiassa pienten koululaisten keskuudessa suosittuja.

Lelut olivat niin haluttuja, että ne myytiin loppuun ensimmäisten 48 tunnin aikana. Tästä hyvästä ylpeä äiti päätti hemmotella Pixietä ja tämän 7-vuotiasta veljeä Hunteria kalliilla autolla. Hunter on autellut tilausten pakkaamisessa ja ostopäätösten tekemisessä. Auton kyytiin mahtuu myös perheen kaksi koiraa.

– Olen niin ylpeä Pixiestä ja hänen veljestään! äiti hehkuttaa.

Pixies Fidgetsillä oli ennen ennen kesäkuun koronasulkujen koittamista viisi pop up -myymälää Sydneyssä. Nyt ne ovat kiinni. Liiketoiminta kuitenkin kukoistaa netissä. Roxyn mukaan he tienasivat ensimmäisen kuukauden aikana aistileluilla 200 000 dollaria.

Äiti kertoi lahjasta Instagramissa

News.com.au-sivuston mukaan hyvin menee myös Roxyn omilla bisneksillä. Hänellä on sivuston mukaan neljä yritystä, muun muassa sisällöntuotannon parissa, PR-puolella sekä oma korukauppa.

Roxyn ja Pixien seuraajat ovat ihastelleet ja myös ihmetelleet lahjaa. Jotkut tosin kysyivät, tarvitseeko 9-vuotias todella autoa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Roxyn mukaan perheen seuraavana tavoitteena on ostaa Rolls Royce.

Lue myös:

    Uusimmat