Elizabeth Hurley edistää ilmastokatastrofia

Siinä missä Britannian hallitus on luvannut tehdä valtavia leikkauksia hiilidioksidipäästöihin ilmaston muutoksen jarruttamiseksi, näyttelijä Elizabeth Hurley päästelee kasvihuonekaasuja surutta. Hurley on joutunut ympäristösuojelijoiden hampaisiin hulppeiden häidensä vuoksi. Elizabeth juhlisti avioitumistaan peräti kolme kertaa: ensin kaksi kertaa Britanniassa ja sitten viikon verran maapallon toisella puolella, Intiassa.

Asiantuntijoiden mukaan Hurleyn unelmahäät olivat hiilidioksidipäästöillä mitattuna katastrofaaliset. Hurleyn juhlahumu tuotti saman verran CO2:ta, kuin normaali brittiläinen pariskunta tuottaa vuosikymmen aikana. Kaunottaren hulppeat hääjuhlat tuottivat arviolta 200 tonnia hiilidioksidia. Normaalilta intialaiselta pariskunnalta menisi 123 vuotta yhtä suuren ympäristötuhon aiheuttamiseen.

- Tuon tason päästöt ovat täysin yletöntä tuhlausta. Meidän pitää kyseenalaistaa se ajatus, että se on upeaa ja ymmärtää, että se vaarantaa planeettamme, kritisoi brittiläisen Best Foot Forwad ympäristöjärjestön puhemies

Iso osa Hurleyn kaasupäästöistä syntyi, kun tähti lennätti 250 juhlavierasta Britanniasta tuhansien kilometrien päähän. Kasvihuoneilmiötä edisti myös Lizin kotimaassa järjestetyt bileet. Ympäristöasiantuntijoiden laskemien mukaan pelkästään vieraiden ja palvelusväen matkustaminen hääpaikalle synnytti 30 tonnia hiilidioksidia. Kappelin koristeeksi oli ostettu 30 000 punnan arvosta valkoisia ruusuja, joiden kasvattaminen tuotti 18 tonnia hiilidioksidia. Myös Elizabethin matkat Milanoon hääpuvun sovittamista varten tuotti runsaasti kasvihuonekaasuja.

Hurley oikeuteen intialaisten häidensä vuoksi?

Elizabeth Hurley on haastettu Intiassa oikeuteen "laittomien" häidensä vuoksi. Hurley avioitui 9. maaliskuuta bisnesmiehen Arun Nayarin kanssa perinteisin intialaisin menoin. Visnhu Khandewalin mukaan Hurleyn ja Nayarin häät rikkoivat lakia, koska brittikaunotar ei ole hindu. Khandewal on haastanut parin oikeuteen hindujen tunteiden loukkaamisesta.

- Hän on loukannut yhteisön uskonnollisia tunteita aviotumalla hindutyylillä, mikä on rikos, Khandewal paasaa

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat