Mainos

Elcoteq paransi tulostaan

Elektroniikan sopimusvalmistaja Elcoteq on kovassa tulosvauhdissa. Sen tammi-syyskuun liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa ja se peräti kolminkertaistui edellisvuoteen verrattuna. Tulos ennen satunnaiseriä ja veroja oli 39,9 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 2,6 miljoonaa euroa. Osakekohtainen tulos on 1,03 euroa

Elcoteq julkisti osavuosituloksensa tänään eli aiemmin kuin se oli alun perin kaavaillut. Yhtiö toistaa ennusteensa liikevaihdon kolminkertaistumisesta viime vuoteen nähden ja vielä nopeammasta tuloskasvusta.

Kasvu oli ripeää myös vuoden kolmannella neljänneksellä heinä-syyskuussa, jolloin Elcoteqin liikevaihto kasvoi 20 prosenttia 596 miljoonaan euroon. Yhtiön tulos rahoituserien jälkeen parani heinä-syyskuussa 14,4 miljoonaan euroon edellisvuoden 3,9 miljoonasta.

Matkapuhelinten osuus Elcoteqin liikevaihdosta oli tammi-syyskuussa 75 prosenttia, jossa on kasvua vuotta aiemmasta kaksi prosenttiyksikköä. Nokian ja Ericssonin yhteenlaskettu osuus Elcoteqin liikevaihdosta oli kasvanut 92 prosenttiin edellisvuoden 85 prosentista.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja