Mainos

Elcoteq mukaan kestävän kehityksen indeksiin

Elektroniikan sopimusvalmistaja Elcoteq on valittu mukaan Kempen Capital Managementin ja SNS Asset Managementin uuteen kestävän kehityksen indeksiin.

Elcoteq

Hollantilaispankkien lokakuussa lanseerattavaan indeksiin pääsevät mukaan vain sellaiset yritykset, joiden toiminta liiketoiminnan etiikan, henkilöstöjohtamisen ja ympäristönsuojelun alueilla täyttää indeksin vaativat kriteerit.

Indeksiin kuulumista voi verrata sertifikaattiin, jonka perusteella eettisestä sijoittamisesta kiinnostuneet sijoittajat voivat sijoittaa varojaan yhtiöön. Yrityksistä tehdyt analyysit perustuvat yritysten julkaisemaan aineistoon sekä laajaan kyselyyn.

-Olemme erittäin iloisia saamastamme tunnustuksestamme. Tavoitteenamme on toimia hyvän yrityskansalaisen tavoin kaikissa niissä yhteisöissä, joissa yhtiöllämme on toimintaa, Elcoteqin ympäristöpäällikkö Sari Sarin sanoo. Elcoteq sai viime keväänä osakseen runsaasti julkisuutta, kun se päätti yhtiökokouksessaan ryhtyä selvittämään mahdollisuutta siirtää yhtiön pääkonttori pois Suomesta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.