Elämäntapamuutoksen tehnyt Henna Kalinainen on kiitollinen siitä, että saa elää viimein normaalia elämää: "Rakastit minut terveeksi"

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen odottaa esikoistaan – tuli raskaaksi suosikkiohjelman ansiosta 3:29
Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen odottaa esikoistaan – tuli raskaaksi suosikkiohjelman ansiosta

Vuoden aikana Henna Kalinaisen elämässä on tapahtunut paljon hyvää, kuten raskaus ja elämäntapamuutos. 

Tositelevisiosta tuttu Henna Kalinainen nähdään tänä syksynyä suositussa Olet Mitä Syöt -ohjelmassa, jossa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka laittaa julkisuudesta tuttujen elämäntavat kuntoon. 

Kalinainen kertoi elokuun alussa MTV Uutisille, että ohjelman avulla hän teki elämässään täyskäännöksen – hän muutti elintapojaan, jonka myötä tuli myös raskaaksi. 

Kalinainen julkaisi eilen perjantaina (21.8.) itsestään Instagram-videon, jossa kuvaa peilin kautta muuttunutta kehoaan. Samassa hän kirjoittaa pitkän kirjoituksen kiitollisuudesta ja siitä, mitä kaikkia muutoksia hänen elämässään on vuoden aikana tapahtunut. 

Normaali parisuhde

Kalinainen kertoo, että on vuoden aikana laihduttanut kaksi numeroa, tullut sen myötä raskaaksi, saanut vakituisen työpaikan, sopinut ulosottovelkojen maksusta ja vähentänyt niitä vähintään 500 eurolla kuukaudessa. Lisäksi hän on hankkinut omistusasunnon puolisonsa kanssa, joka tulee olemaan myös osaksi Kalinaisen, kun hän pääsee veloistaan. Kalinainen valmistuu vuoden vaihteessa toisen asteen koulutuksesta, joka on jäänyt häneltä kesken. Hän kertoo myös olevansa ensimmäistä kertaa elämässään normaalissa parisuhteessa. 

– Monilla nämä asiat varmasti on jo olleet, mutta minä olen kulkenut vähän erilaisen tien ja olen kiitollinen, että saan elää vihdoinkin sitä ”normaalia” elämää. 

– Tuntea turvallisuuden tunteen, saada osakseni rakkautta, nähdä elämää selvinpäin oikealla tavalla, tuntea itseni tärkeäksi, ja että saan olla sellainen kuin olen. Elää arjessa jakamalla sen rakkaani kanssa ja läheiset ympärillä, Kalinainen jatkaa kirjoituksessaan. 


Juttu jatkuu videon jälkeen. 

Rakasti terveeksi

Kalinainen toteaa, että vaikka on itse saanutkin tehtyä suurimman työn, on hänen puolisonsa nostanut hänet "fenixlinnun lailla tuhkasta". 

– Kaikki se potentiaali mitä näit kokoajan minussa. Se älytön tuki ja usko, mitä olen saanut sinulta, kun olen maannut itkien sängyn pohjalla saamatta mitään aikaiseksi ja valittamalla elämästä. Kuinka toinen jaksaakin kannustaa ja uskoa. Sinä tosiaankin rakastit minut terveeksi, vaikka omat voimasi meinasivat välillä ehtyä ja halusit luovuttaa meidän suhteen. Nyt on minun aika kannustaa sinua ja oletkin ihan superhyvä kaikessa mihin ryhdyt, Kalinainen kirjoittaa. 






Lue myös:

    Uusimmat