Eläinsuojan ystävänpäivätempaus: Nyt saat kissan kakkaamaan ex-rakkaasi päälle

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Kakkaviestin merkitys lienee selvä, mutta puhutko kissaa? "Haista v**tu" voikin olla oikeasti "rapsuta minua" – näin tulkitset lemmikkiäsi!

Eläinsuojan ystävänpäivätempauksessa asiakas saa nimetä kissojen vessan ex-rakkaansa nimellä ja katsoa, miten kissat kirjaimellisesti kakkivat exän päälle.

Lexingtonissa toimiva eläinsuoja keksi tavan sekä auttaa kodittomia kissoja että vitsailla kipeiden erojen kustannuksella. Lexington Humane Society tarjoaa pientä rahalahjoitusta vastaan lohtua myrtyneille sinkuille ja muille ihmissuhteissaan pettyneille, kertoo Lex18.

10 dollarilla kissa kakkii exäsi päälle

Asiakas voi kymmenen dollarin hintaan nimetä eläinsuojan kissojen vessan ex-rakkaansa nimellä ja katsoa, miten kissat kirjaimellisesti kakkivat exän päälle.

– Tiedättekö, mikä on paskamaisempaa kuin huone täynnä kissanhiekkalaatikoita? Exät! Antakaa kissojemme ilmaista inhonne exäänne kohtaan lokakampanjalla, eläinsuoja maalailee Facebookissa.

– Sammuiko liekki? Jouduitko rakkaushuijauksen kohteeksi? Jätettiinkö sinut? Adoptiota odottavat kissamme tukevat sinua, ne tulevat kakkimaan exäsi päälle. Kissat voivat olla häijyjä, ja uskokaa meitä, ne tekevät mielellään kakkoshädän entisen ykkösrakkaasi päälle, eläinsuoja vitsailee.

"Keräsimme melkein tuhat dollaria päivässä"

Eläinsuojan edustaja Ashley Hammond kertoo bonganneensa "kakkaidean" netistä; nainen kertoo, että rahalahjoitusten kerääminen vaatii luovuttaa, ja kaikenlaisia vaihtoehtoja täytyy kokeilla.

Olen kuullut eläintarhoista, joissa nimetään torakoita ja syötetään ne eläimille, mutta tällaisesta en ole kuullut, eläinsuojan edustaja Ashley kertoi Wkyt-kanavan haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Idea on ottanut tulta alleen.

– Keräsimme melkein tuhat dollaria päivässä, ihmiset ovat rakastaneet sitä.

"Kakkausuhriksi" kelpaa myös ex-ystävä

Ashleyn mukaan laatikkoon ei tarvitse kirjoittaa ex-rakkaan nimeä: myös pettymyksen tuottanut ystävä tai ärsyttävä työkaveri kelpaa. Lahjoitusta vastaan saa halutessaan myös kuvan nimestä kissanhiekkalaatikossa, kertoo Wkyt-kanava.

Lue myös:

    Uusimmat