Emma yritti tehdä sydämen muotoisia leivoksia – lopputuloksena hieman erilaiset nyyttikestit: "Nauroin hysteerisesti"

shsydämen muotoiset macaronsit
Emma yritti valmistaa sydämen muotoisia macarons-leivoksia, mutta lopputulos muistutti jotain muuta. Kuvituskuva. Shutterstock

Amerikkalaisnaisen leipomukset eivät olleet ihan sitä, mitä piti.

Arizonalainen Emma Plummer on itseoppinut leipuri, joka on erikoistunut herkullisten macaronsien valmistamiseen, kertoo Buzzfeed.

Hiljattain 23-vuotias Emma sai kuitenkin huomata, että kokeneimmallekin leipurille käy toisinaan pieniä kömmähdyksiä. Tässä tapauksessa nainen oli yrittänyt kehitellä ystävänpäivää varten sydämen muotoisia macaronseja, mutta lopputulos ei ollut aivan sitä, mitä haettiin.

Sydämet muuttuivat nyyteiksi

Emma myöntää, ettei oikein tiennyt, mitä oli tekemässä, mutta leipoi luomuksensa joka tapauksessa.  Uunista tultuaan leivokset kuitenkin muistuttivat jotain muuta kuin sydämiä.

– Yritin tehdä sydämiä, ja niistä tuli kuin kivespusseja, Emma kiteytti Twitterissä ansaiten twiitilleen yli 184 000 tykkäystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo Buzzfeedille, että macaronsit kokivat kolauksen uunissa niin muotonsa kuin värinsäkin puolesta. Vaaleanpunainen väri haalistui uunissa täydellisesti ihon väriä muistuttavaksi – ja valitettavasti yhdessä niiden läsähtäneen muodon kanssa lopputulos muistutti niin Emman kuin Twitter-käyttäjienkin mielestä enemmänkin kiveksiä kuin sydämiä.

– Nauroin hysteerisesti, ja lähetin kuvan perheemme ryhmächattiin, ja kaikki olivat kuolla nauruun niiden takia, Emma kertoo Buzzfeedille.

Emmalle on ehdotettu muun muassa, että hän tekisi kives-macaronsejaan polttareihin tai vasektomialahjaksi.

– Täydentävät croissanttini, totesi Twitter-käyttäjä Mariah Coburn ja jakoi kuvan omasta peniksen muotoisesta leipomuksestaan:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed

***

Testaa herkulliset maapähkinävoikeksit – nämä eivät voi mennä pieleen:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat