Mainos

Eivät yltäneet myyntitavoitteisiin: Johtajat kiusasivat kiinalaisfirman työntekijöitä rajusti – piiskattiin vyöllä, pakotettiin juomaan virtsaa ja syömään torakoita

Kiinalainen remonttifirma on saanut tuomion työntekijöiden kiusaamisesta Guimzhoun kaupungissa Etelä-Kiinassa. Henkilökuntaa pakotettiin juomaan virtsaa ja syömään torakoita.

BBC:n mukaan kolme kiinalaisen remonttifirman johtajaa on vangittu, koska he kiusasivat henkilökuntaa, joka ei yltänyt myyntitavoitteisiin. 

Poliisi puuttui tilanteeseen, kun sosiaaliseen mediaan ilmestyi videoita, jossa työntekijöitä lyötiin vyöllä. Videota jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa ja se näytti firman miestyöntekijän kaltoinkohtelun.

Toisessa sosiaalisessa mediassa levinneessä videossa henkilökunnan nähtiin juovan muovikupeista keltaista nestettä pitäen nenistään kiinni.

Muut sosiaalisen median päivitykset kertoivat henkilökunnan joutuneen syömään torakoita, jos he eivät yltäneet myyntitavoitteisiin. Netissä levisi kuvakaappauksia, jossa firman johto uhkasi henkilökuntaa, että he joutuisivat syömään torakoita.

Eteläkiinalaisen lehden mukaan muita nöyryytyksen ja rangaistuksen muotoja ovat olleet wc-pöntön veden tai etikan juominen tai pään ajeleminen kaljuksi.

Yritys ei ole maksanut työntekijöilleen palkkaa kahden viime kuukauden ajalta. Henkilökuntaa kiellettiin puhumasta asiasta sanoen he menettäisivät palkkansa, jos puhuisivat sen viivästymisestä julkisesti.

Poliisi pidätti kolme yrityksen johtohenkilöä, ja heidät tuomittiin myöhemmin vankilaan. 

Työpaikkakiusaaminen on puhuttanut Suomessakin, katso Huomenta Suomen keskustelu alta: 

16:27

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja