Eino Heiskanen postasi kuvaparin ennen ja jälkeen Selviytyjät Suomi -kuvausten – yksi muutos kiinnitti seuraajien huomion

Sketsihahmo Kari Varaani 2:23
Katso myös: Eino Heiskanen Putous-sketsihahmonaan Kari Varaanina

Eino Heiskanen kilpailee Selviytyjien tulevalla kaudella.

Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvaukset ovat päättyneet ja viidakossa toisistaan mittaa ottaneet kilpailijat palanneet takaisin Suomeen.

Kilpailussa mukana ollut Putouksestakin tuttu näyttelijä Eino Heiskanen julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jonka ensimmäinen otos on otettu kuvausten jälkeen ja jälkimmäinen juuri ennen Selviytyjät-reissua.

Viidakkoseikkailun jälkeisessä kuvassa Heiskasen kasvoja koristaa muhkea parta.

– Viidakko takana, elämä edessä. Olipa seikkailu! Suosittelen kaikille lähtöä Selviytyjiin lämpimästi... Sillä kokemus oli erittäin lämmin, jopa hornamaisen kuuma, Heiskanen kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Heiskasen parta on pistetty merkille myös postauksen kommenttikentässä.

– Viidakkoparta tuliaisena.

– Sähän olet saanut väriä pintaan ja parta vähän kasvanut.

Tänä vuonna Selviytyjät-kilpailijoina nähdään Heiskasen lisäksi pesäpalloilija Toni Kohonen, kirjailijat Jenni Janakka ja Henriikka Rönkkönen, artistit Jontte Valosaari sekä HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, entinen Miss Suomi Viivi Altonen, sosiaalisen median ammattilaiset Mikael Renwall, Sita Salminen ja Max Blomfelt sekä näyttelijä Reetta Ylä-Rautio. 

Mukana ovat myös radiojuontajat Mika Parikka ja Mia "Millu" Haataja, vaatesuunnittelija Bakari Diarra sekä tosi-tv-sarjoista tutut  Rita Niemi-Manninen ja Emmi Suuronen

Ohjelman juontaa Riku Rantala ja se nähdään Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat