Eiley teki jouluna DNA-testin, joka johti mullistavaan kohtaamiseen: "Hän näyttää minulta vielä enemmän oikeassa elämässä"

DNA-testi toi siskokset yhteen 24 vuoden jälkeen 2:01
KATSO VIDEO ENSIKOHTAAMISESTA: Erilleen adoptoidut siskokset Eiley ja Soojee kohtasivat heinäkuussa ensi kertaa. Eiley tuli Soojeeta vastaan lentokentälle. Molemmat kertovat olevansa iloisia uudesta sukulaisesta.

Pikkulapsina adoptoidut siskokset tapasivat toisensa ensi kerran 4. heinäkuuta 2022. CNN haastatteli naisia tapahtuneesta.

Yhdysvaltain Minnesotassa asuva Eiley Misfeldt teki jouluna DNA-testin. Sen seurauksena kävi ilmi, että hänellä oli sisko, New Yorkissa asuva Soojee Dufresne.

Tytöt adoptoitiin ihan pieninä

27-vuotias Soojee on kolme vuotta vanhempi kuin Eiley. CNN kertoo, etteivät he vielä muutama kuukausi sitten tienneet toistensa olemassaolosta. Molemmat adoptoitiin Etelä-Koreasta aivan pieninä.

Eiley kertoo, että jälleennäkeminen ilahduttaa häntä valtavasti.

– Se tuntui kaikin puolin niin hyvältä, Eiley kertoi.

– Hän näyttää minulta vielä enemmän oikeassa elämässä kuin kuvissa. En olisi uskonut, että se on mahdollista.

Tieto siskosta tuli yllätyksenä

Soojee kertoo uutisen olleen todella hämmentävä. Hän kertoo käyvänsä yleensä sähköpostit hyvin nopeasti läpi ja poistavansa kaikki pikaisesti, joten tästä syystä myös tieto siskosta olisi hyvinkin voinut mennä häneltä ihan ohi.

– Pidin itseäni teininä ihan kummajaisena, koska en ajatellut, että minulla olisi ketään sukulaista, Soojee sanoo.

Eiley kertoo, että hänestä on hämmentävää ajatella, että hänellä on nyt toinenkin sisko ja siten uusi ystävä.

– Se on jännittävää.

Soojeella on poika, joka näin ollen sai uuden tädin. Soojee kertoo, että tuntuu isolta asialta ajatella, että hänellä loppujen lopuksi olikin poikansa lisäksi muita sukulaisia.

Soojee kertoo odottavansa innoissaan tulevaa.

– Meillä on paljon asioita, joita aiomme tehdä. On niin paljon yhteistä aikaa täytettävänä.

DNA-testien tulokset voivat aiheuttaa myös toisenlaisia reaktioita kuin Eileylle ja Soojeelle. Olemme aiemmin kertoneet, miten eräälle amerikkalaisperheelle DNA-testin tuoma tieto oli kaikkea muuta kuin iloinen asia.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat