Eikö exäsi osaa päästää irti? Toimi näin

Joskus parisuhteen päättyminen voi olla niin vaikeaa, että entisestä kumppanista on vaikea päästää irti. Miten toimia, jos exäsi roikkuu päättyneessä suhteessanne?

Miten suhtautua menneisyydessä elävään entiseen kumppaniin? Jos parisuhde on päättynyt, mutta toinen osapuoli ei osaa päästää irti, miten kuuluu toimia? The 30-Day Love Detox -kirjan kirjoittanut Wendy Walsh kertoo, miten eron jälkeisistä tilanteista luovitaan tyylillä eteenpäin.

Hän tekstailee jatkuvasti

Jos suhteenne on päättynyt sopuisasti, on vaikea kääntää selkä alati tekstiviestejä lähettelevälle exälle. Jos kuitenkin oikeasti haluat, että hän jättää sinut rauhaan, on tärkeää, että olet kylmästi tekstaamatta takaisin. Jos yrität vieroittaa häntä sinusta pitkittämällä vastausta tai tekstaamalla lyhytsanaisesti takaisin, tekee se vain tekstailutavan lopettamisesta hänelle vaikeampaa.

Hän soittelee sinulle humalassa

Älä vastaa hänen yöllisiin soittoihinsa äläkä soita takaisin. Sanasi eivät merkitse mitään humalaiselle miehelle. Kylmä käytös on ainoa, joka lopettaa kännipuhelut.

Hän urkkii asioita ystäviltäsi

Jos exäsi kyselee puuhistasi ystäviltäsi, älä anna sen sekoittaa päätäsi. Eihän se vielä tarkoita, että hän haluaa sinut takaisin. Mutta olivatpa hänen motiivinsa mitkä hyvänsä, ne eivät ole sinun huolenaiheesi.

Käytte samoissa juhlissa

Ei ole hänen vikansa, että ystäväpiirinne on sama, mutta et ehkä haluaisi nähdä entistä kumppaniasi joka kerta, kun käyt ulkona. Toimi kuitenkin niin kuin toimisit, jos törmäisit vanhaan työtoveriisi. Hymyile, tervehdi ja jatka sitten seurustelua muiden ihmisten kanssa.

Hän tykkäilee kaikista Facebook-statuksistasi

Monet tutkimukset osoittavat, että erosta on vaikeampi toipua, jos exän kanssa pysyy kavereina Facebookissa. Olisi siis parasta katkaista Facebook-ystävyys, varsinkin jos olet varma, ettet halua palata yhteen hänen kanssaan.

Hän puhuu sinusta pahaa selkäsi takana

Vaikka haluaisit tylyttää exääsi selän takana puhumisesta, yritä parhaasi mukaan olla huomioimatta hänen lapsellisuuttaan. Älä ajattele ovea, joka meni kiinni ja keskity mahdollisiin oviin, jotka vielä sinulle avautuvat.

Hän alkaa tapailla yhteistä ystäväänne

Ehkä hän yrittää tehdä sinut mustasukkaiseksi. Ehkä hän on aina ollut ihastunut ystävääsi. Oli syy mikä hyvänsä, älä reagoi.


LUE MYÖS:


AVA/Hannakaisa Taskinen

Lähde: cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja