Ei, tätä ei ole photoshopattu: Miten tämä Jeeppi on päätynyt killumaan nykyisille sijoilleen? Ajamalla se ei ainakaan sinne ole mennyt

Kuinka saada lumeen juuttunut auto irti oikein ja turvallisesti? 4:40
Lumeen juuttuneen auton irrottamisessa on kolme työvaihetta. Oikeanlaisilla apuvälineillä sekä ammattilaisen käyttämällä strategialla urakasta on mahdollista selvitä hajottamatta autoa. Katso videolta, millaisia vinkkejä ammattilainen antaa MTV Uutisten Livelle.

Meillä on tarjota yksi selitys erikoiselle näylle, mutta keksitkö sinä paremman?

Pennsylvanialaisella parkkipaikalla valtavan lumikasan keskeltä pilkistävä Jeep on muodostunut melkoiseksi viraalihitiksi, eikä syytä ole kuvan nähtyään vaikea arvata.

Alun perin Redditistä leviämään lähtenyt kuva on saanut ihmiset ympäri maailman ihmettelemään, miten suurikokoinen maasturi on voinut päätyä lumikasaan noin kolmen metrin korkeuteen.

Kuvaa katsomalla on nimittäin päivänselvää, ettei autoa ole ajettu nykyisille sijoilleen. Jos kyseessä olisi esimerkiksi Wrangler, voisi asia olla toisin, mutta lumikasan keskellä keikkuva Jeep on huomattavasti arkisempi Grand Cherokee.

Virallista vastausta ei meilläkään ole tarjota, mutta toistaiseksi järkevimmältä kuulostava vaihtoehto on peräisin Redditistä, jossa eräs kommentoija kertoi hänen lähellään sijaitsevan autokorjaamon työntekijöiden nostavan autoja tällä tavalla lumikasoihin lyödäkseen vetoa siitä, minä päivänä ajoneuvon renkaat osuvan maahan lumien sulettua.

Selitys käy järkeen siitäkin syystä, että lumikasasta törröttävä maasturi ei vaikuta olevan ajokuntoinen muutenkaan. Siinä ei ole rekisterikilpeä ainakaan takana, takaikkuna puuttuu kokonaan ja joistakin kuvakulmista otetut kuvat paljastavat, että etuikkunatkin ovat vähintään auki. Kyse saattaakin siis olla ihan vain erikoiseen paikkaan tungetusta romuautosta.

Katso kuvat autosta alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat