"Ei sitä voi olla näkemättä" – Kohutilanne Mestarien liigassa raivostutti valmentajavelhon, tv-studiossakin syntyi kiistaa

Olisiko Napolin pitänyt saada rangaistuspotku? Erotuomariasiantuntija: "Olen eri mieltä" 1:40
Olisiko Napolin pitänyt saada rangaistuspotku? Erotuomariasiantuntija: "Olen eri mieltä"

Napoli jäi 1–1-tasapeliin Milania vastaan Mestarien liigan puolivälierän ratkaisuottelussa ja hävisi otteluparin yhteismaalein 1–2. Putoamisen jälkeen Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti harmitteli näkemiään tuomarivirheitä.

Palloa hallinnut mutta tehottomasti hyökännyt Napoli ei onnistunut yllättämään Milanin maalivahtia Mike Maignania kuin kertaalleen. Vastaavasti 1–0-johtoasemassa tiistai-illan otteluun lähtenyt Milan keskittyi tiiviiseen puolustuspeliinsä ja iski terävästi vastaiskuilla portugalilaislaituri Rafael Leaon kautta.

Vaikka niin Napoli kuin Milan epäonnistuivat ottelussa niille tuomituista rangaistuspotkuista, Napolin päävalmentajalla Luciano Spallettilla riitti kritiikkiä pelin tuomaristoa kohtaan.

Erityisesti yksi taklaustilanne ensimmäisellä puoliajalla Milanin rangaistusalueella jäi kismittämään 64-vuotiasta valmentajavelhoa. Rafael Leao selvisi sääntöjen rajamailla tapahtuneesta liu’ustaan ilman sanktioita.

Spallettin mukaan Leao rikkoi Napoli-pelaajaa Hirving Lozanoa rangaistuspotkun arvoisesti.

– Se oli selvin mahdollinen rangaistuspotku, ei sitä voi olla näkemättä. Jos siinä ei ollut kontaktia, nilkka ei olisi vääntynyt sillä tavalla. Siinä oli nilkan nyrjähdyksen riski. Sitä ei voi olla näkemättä, Spalletti manasi.

Tapaus nostatti ristiriitaa myös C Moren Mestarien liigan studiossa. Erotuomariasiantuntija Mikko Vuorela asettui poikkiteloin studioisäntä Peetu Pasasen näkemystä vastaan.

– Olen eri mieltä, Vuorela vastasi Pasasen esitykseen.

Mitä mieltä olet itse? Ryöstettiinkö Napolilta selvä pilkku vai ei? Katso tilanne ja studiokeskustelu artikkelin pääkuvan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat