Stadio Diego Armando Maradona vaikeni murheellisena – Olivier Giroud osoitti suuruutensa, AC Milan astui kohti jatkopaikkaa

Olivier Giroud paikkasi virheensä – AC Milan siirtyi yhteismaaleissa kahden maalin karkumatkalle 1:40

AC Milan tarrautui kiinni Mestarien liigan välieräpaikkaan, kun rangaistuspotkusta hetkeä aiemmin epäonnistunut Olivier Giroud vei AC Milanin 1–0-johdossa tauolle puolivälierien toisessa osaottelussa Napolia vastaan. Yhteismaalit ovat Milanin hyväksi nyt 2–0.

36-vuotias Giroud näytti taas kykynsä, eikä jäänyt harmittelemaan Alex Meretiin käsiin päätynyttä rangaistuspotkua, vaan kiitti ennen taukoa Rafael Leaon ensiluokkaisesta tarjoilusta ja puttasi pallon verkkoon.

Osuma oli Giroud'lle tällä kaudella Mestarien liigassa viides. Osuma oli Giroud'n viimeistelystä huolimatta yhden miehen näytös: Leaon pitkä kuljetus riisui Napolin puolustuksen aseista yksi pelaaja kerrallaan.

Real Madrid ja Chelsea etenevät samaan aikaan Lontoossa maalittomassa tasatilanteessa. Avausosa päättyi Madridissa Realin 2–0-voittoon.

Artikkelin videolla: AC Milan 1–0-johtoon – Rafael Leao kantoi lahjapaketin Olivier Giroud'n käsiin, ranskalaisherra avasi narut ja paperit