José Mourinholta hävytön temppu vastustajan vaihtopenkillä – kamerat taltioivat varoitukseen johtaneen teon

Tottenhamin manageri José Mourinho otti rumatkin keinot käyttöönsä jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Southamptonia vastaan. Tv-kamerat taltioivat konkarin vakoilemassa vastustajajoukkueen taktiikoita vaihtopenkillä toisella jaksolla.

Mourinho hiippaili toisella jaksolla Southamptonin vaihtopenkin luokse, kun käynnissä oli taktiikoiden piirtämistä. Mourinho sai tempustaan keltaisen kortin, ja hän näytti hyväksyvän tuomion.

Mourinhon keinotkaan eivät auttaneet Tottenhamia, sillä Southampton vei voiton 1–0. Danny Ings värkkäsi ottelun ainoan osuman maalin edustalta 17. minuutilla.

Tottenhamille toi jobinpostia myös tähtihyökkääjä Harry Kanen loukkaantuminen toisella jaksolla.

Video Mourinhon taktiikkavakoilusta on katsottavissa Viafreen sivuilta.