Ei, se ei ole karvaa – totuus talon seinän "turkispeitteestä" voi karmia selkäpiitä: "En oikeastaan halunnutkaan nukkua tänään"

Ällöttävän ainutlaatuinen hämähäkkilöydös! Taina avasi vuosikausia kiinni olleen maakellarin oven ja kohtasi valkoisten palleroiden armeijan:"Aivan hirvittävä määrä" 6:29
Ällöttävän ainutlaatuinen hämähäkkilöydös! Taina avasi vuosikausia kiinni olleen maakellarin oven ja kohtasi valkoisten palleroiden armeijan: "Aivan hirvittävä määrä"

Talon seinästä vaikuttaa versovan karvaa, mutta oikeasti kuvassa onkin runsaasti lukkeja. Yhdysvaltain kansallispuistoista vastaavan viraston otos ja sen humoristinen esittelyteksti sai huikean vastaanoton somessa.

Yhdysvaltain kansallispuistoista vastaava National Park Service järkytti kansalaisia kuvalla karvaisesta talosta, joka ei oikeasti ollut karvainen. Virasto jakoi Facebookissa kuvan, jossa talon seinästä vaikuttaa versovan karvoja.

– Hei! Mitäs tuo on? Turkkia? Ei. Jonkinlainen kasvi? Ei. Satoja lukkeja? Heippa, virasto vitsaili.

"Niitä löytää kivien alta, tukeista ja painajaisistasi"

Kuva on otettu vuonna 2019, mutta virasto jakoi sen uudelleen ilmeisesti halloweenin kunniaksi. Alaskassa kuvatut seinälukit eivät ulkonäöstään huolimatta ole hämähäkkejä, vaan hämähäkkieläimiä.

– Ne asuvat kosteissa ympäristöissä, ja yleensä niitä löytää kivien alta, tukeista ja painajaisistasi, puistovirasto kuvaili.

– Älä huoli, ne ovat harmittomia ja hyvin siistejä otuksia. Miksi seinälukit kasautuvat yhteen? Jotkut ajattelevat, että runsas lukumäärä tuo turvaa. Iso ryhmä lukkeja näyttää isommalta ja pelottavammalta (pelottaako sinua?).

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Rykelmä seinälukkeja, jotka vain haluavat olla ystäviäsi"

Virasto kuvaili otoksiaan sanomalla, että kuvissa on "rykelmä seinälukkeja, jotka vain haluavat olla ystäviäsi, ja ehkä kantaa sinut mukanaan metsään".

– No, hyvää päivänjatkoa kaikille, virasto toivotteli.

"En tiedä, kuka nämä julkaisut kirjoittaa, mutta..."

Kymmenet tuhannet ihmiset saapuivat pian ihmettelemään otoksia. Moni on paitsi intoutunut kertomaan omia lukkikokemuksiaan, myös kehunut tekstin humoristista otetta.

– En tiedä, kuka nämä julkaisut kirjoittaa, mutta sille ihmiselle ei makseta tarpeeksi, Anne Gibson Kender uskoo.

"En oikeastaan halunnutkaan nukkua tänään, tai koko ensi viikkona"

Karvainen lukkikasa on kerännyt runsaasti ihastelevia, mutta myös kauhistuneita kommentteja.

– Meillä oli tällainen ilmiö etukuistillamme kaksi vuotta sitten! Jos ne pelkäsivät, ne värisivät. Se oli siistiä, Kadee Rutledge kuvailee.

– Tämä sekä kiehtoo että karmii minua yhtä palJon. 14-vuotiaani tulee menemään sekaisin, kun näytän tämän hänelle, Linda Milisits Paine sanoo.

– Fantastista. Rakastan sitä, että sydämeni alkaa hakata kuin minua jahtaisi miljoona karvaista hämähäkkiä... Samalla, kun katson valokuvaa, Jennifer Brooks-Cocozzello toteaa.

– Kiitti, NPS! En oikeastaan halunnutkaan nukkua tänään, tai koko ensi viikkona, tai jotain. Nyt minulla on tarvittava motivaatio [pysyä hereillä], Chris Martin vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat