Ei ole totta: puolustaja tunaroi pallon näyttävästi omiin – pahimmassa mahdollisessa paikassa

PAOK-puolustaja Ioannis Michailidisin tuskainen irvistys kertoi hänen ajatuksistaan taatusti kaiken oleellisen, kun kreikkalainen oli tuhrinut pallon omaan maaliin jalkapallon Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Krasnodaria vatsaan. Vierasjoukkue Krasnodar voitti ottelun maalein 2–1 ja eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 4–2.

Krasnodar oli voittanut avausosaottelun kotonaan 2–1, ja PAOK jahtasi vimmatusti toisen osaottelun avausmaalia. Keskiviikon taisto oli edennyt 73. minuutille, kun tapahtui – PAOKin kannalta karmivalla tavalla.

Krasnodarin vaihtomies Igor Smolnikov pelasi pallon laidalta maalille, jossa oli puolustamassa PAOKin Ioannis Michailidis. Kreikkalainen nosti pallon kohdalla jalkaansa ja tuli sipaisseeksi pallon sinänsä näyttävällä suorituksella maaliin – mutta omaan sellaiseen.

Krasnodar johti ottelua tässä kohtaa 1–0 ja koko otteluparia 3–1.

Vain neljä minuuttia myöhemmin PAOKin toivo nousi, kun Omar El Kaddouri puski pallon vapaapotkutilanteesta verkon perukoille. Heti seuraavalla peliminuutilla tuli kuitenkin seuraava kylmä suihku, kun Krasnodarin Remy Cabella jatkoi tolpasta kimmonneen pallon häkkiin ja teki pelin loppulukemiksi venäläisvieraiden eduksi 2–1.

Koska PAOK putosi Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella, sen euro-ottelut jatkuvat Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy 20. lokakuuta.

Mestarien liigan lohkovaiheen arvontaa voi seurata C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa tänään torstaina kello 18 alkaen.