Eurooppa-liiga jäi haaveeksi: HJK:n eurotaipaleelle nöyryyttävä loppu

HJK koki 1-4-kotitappion Olimpija Ljubljanalle jalkapallon Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Helsingissä torstaina. Olimpija meni otteluparista jatkoon yhteismaalein 7-1.

HJK:n lähtökohdat iltaan olivat jo hankalat viime torstaina 0-3-tappion myötä. HJK oli ottelun alussa terävänä, mutta Riku Riski laittoi pallon avopaikasta sivuverkkoon.

Jatkohaaveet kokivat kohtalokkaan kolauksen 20. minuutilla Issah Abassin maalilla. Abass pääsi nokikkain HJK:n maalivahti Maksim Rudakovin kanssa ja sijoitti pallon varmasti alanurkkaan.

Toisella jaksolla Olimpija meni lopullisesti menojaan. Daniel Avramovski suti pallon aivan maalin edestä maaliin siirtääkseen vieraat 2-0-johtoon ja hetkeä myöhemmin HJK:n kapteeni Rafinha ohjasi tolpasta kimmonneen pallon omaan maaliin.

HJK tuli kahden maalin päähän Macauley Chrisantusin puskuosumalla, mutta Goran Brkicin rangaistuspotku sinetöi ottelun loppulukemat ja HJK:n eurotaipaleelle tylyn päätöksen.

Ljubljana kohtaa viimeisellä karsintakierroksella slovakialaisen Trnavan.