Nyt oli ohjaus viimeisen päälle – tosin omaan maaliin: video

Turkkilaisseura Trabzonsporin Serkan Asan ohjasi pallon taidokkaan näköisesti maaliin, joskin omaan sellaiseen. Venäläinen isäntäjoukkue Krasnodar kiitti – ja kuittasi jalkapallon Eurooppa-liigan ottelusta lopulta 3–1-voiton.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Krasnodarin Manuel Fernandes laukoi 27. minuutilla, ja vierailijoiden Asan laittoi jalkansa väliin. Pallo muutti suuntaa ja kimposi maalin yläkulmaan.

Fernandes lisäsi johtoa kahdeksan minuutin kuluttua – ja jälleen maali oli näyttävän ohjauksen tulosta. Magomed-Shapi Suleymanov tarjoili pallon maalinsuulle, ja Fernandes ohjasi pallon kantapäällään turkkilaisten maaliin.

Toisen jakson lisäajalla helähti kerran kummassakin päässä. Ivan Ignatjev lisäsi ensin isäntien johdon kolmeen maaliin, mutta Trabzonsporin Anthony Nwakaeme onnistui vielä 1–3-kavennuksessa.

Lohkon toisessa ottelussa Basel kukisti Getafen 2–1. Basel jatkaa neljän kierroksen jälkeen lohkokärjessä – sillä on nyt 10 pistettä. Krasnodar ja Getafe ovat kuudessa pisteessä, ja lohkojumbo Trabzonsporilla on vain yksi pinna.