Kikka kuin taikurilla: Mestarien liigan karsinnoissa rävähti henkeäsalpaava lisäajan maali

Marokkolaishyökkääjä Youssef El Arabi avasi kikkapussinsa keskiviikkona suurenmoisella tavalla, kun hänen edustamansa Olympiakos pelasi jalkapallon Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausosaottelun kyproslaista Omoniaa vastaan.

Super Cupin finaali C Morella ja Subilla!

Bayern München – Sevilla torstaina
klo 21.55

Ottelua ja klo 21.30 alkavaa jalkapallostudiota voi seurata Subilla,
C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Kreikkalaisseura Olympiakos johti ottelua 1–0, kun taisto oli viime hetkillään, lisäajan toisella minuutilla. Andreas Bouchalakis pelasi tässä kohtaa pallon El Arabille kahden Omonia-pelaajan väliin. El Arabi lähti räjähtävästi kohti maalia, kunnes kaivoi kikkansa esiin.

El Arabi asetti oikean jalkansa pallon päälle ja heilautti pelivälinettä oikealle. Hän kuitenkin siirsi sitä samaan hengenvetoon silmiä hivelevän sulavasti sisäsyrjällään toiseen suuntaan, vasemman jalkansa taakse. Omonia-puolustus oli tässä vaiheessa pelattu vipuun, mutta pallo oli yhä rangaistusalueen rajan takana.

El Arabin suoritus huipentui huimaan vasemman jalan laukaukseen, jolla hän tykitti pallon vihaisesti oikeaan alakulmaan.

Olympiakos voitti pelin 2–0. Joukkueen avausmaalin oli ampunut aiemmin toisella jaksolla rangaistuspotkusta Mathieu Valbuena.

Mestarien liiga -paikkojen jahtaaminen huipentuu ensi viikolla, kun viimeisen karsintakierroksen ottelupareissa pelataan toiset osaottelut.