Tylyä jälkeä! Tuomas Virkkunen hullaantui Mestarien liigan karsintojen maalista: "Nyt oli napakka espanjalaiselta"

Olympiakosin ensimmäinen maali jalkapallon Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausosaottelussa Krasnodaria vastaan sai C Moren selostajan Tuomas Virkkusen suunniltaan. Kreikkalaisisännät tarrasivat vahvasti kiinni Mestarien liiga -paikkaan nappaamalla ottelusta 4–0-voiton.

Olympiakos avasi maalihanat puolen tunnin kohdalla. Georgios Masouras tarjoili lyhyen syötön rangaistusalueen rajan tuntumassa Miguel Ángel Guerrerolle, ja espanjalainen sijoitti pallon tarkasti tolpan kautta venäläisvieraiden rysään.

– Guerrerooooooo! Virkkunen huusi.

– Ja tolpan kautta. Nyt oli napakka espanjalaiselta, Virkkunen ihasteli "jäätävän tarkkaa" vetoa.

Olympiakosiin täksi kaudeksi siirtynyt Lazar Randjelovic otti ottelun lopussa isosti roolia iskemällä vaihdosta sisään päästyään kaksi maalia. 78. minuutilla serbialainen päätti vastahyökkäyksen painavalla kudilla vasempaan yläkulmaan.

85. minuutilla Randjelovic iski Olympiakos-uransa ja illan toisen osumansa lataamalla pallon rangaistusalueen rajan takaa alakulmaan keskelle maalia.

Daniel Podence lisäsi entisestään Krasnodarin ahdinkoa maalaamalla 4–0-maalin pikkunostolla aivan varsinaisen peliajan lopussa.

Keskiviikon otteluissa voittoa juhli myös kroatialainen Dinamo Zagreb, joka päihitti kotonaan norjalaisen Rosenborgin 2–0. Sveitsin Young Boys ja serbialainen Belgradin Punainen tähti päätyivät 2–2-tasapeliin.

Mestarien liigan karsinnat päättyvät ensi viikolla pelattaviin playoff-kierroksen toisiin osaotteluihin.